28 Eki 2019

Bartın Evde Ek İş İlanları



Bartın Türkiye’nin kuzeyinde yer alan Karadeniz Bölgesinde yer almaktadır. Batı Karadeniz Bölümünde yer alan bu ilimiz daha önce bir ilçe iken 1991 yılından sonra Zonguldak’tan ayrılarak bir il halini almıştır. Bartın henüz yeni şehir olmasının da etmen olmasıyla birlikte haliyle henüz gelişimini tam anlamıyla tamamlayamamıştır. Bu yüzden dolayı da sanayisi ve halkın çalışabileceği iş alanları oldukça kısıtlı durumdadır. Sık sık büyük şehirlere göç veren bir şehirdir.

Bu şekilde nüfus kaybı da Bartın’a yapılan yatırımın daha da küçük olmasına sebep olmaktadır. Bu yüzden insanların geçim problemi bu bölgede sıklıkla görülmektedir. Elbette ki her yerde olduğu gibi burada da gelir durumu iyi olan aileler var. Ancak çoğunluk olarak birçok bölgeye göre daha kötü durumdadır. Bu yüzden insanların genellikle ek iş ihtiyacı bulunmaktadır. Kendi işlerinin de yoğunluğu olması sebebiyle genellikle Bartın’da ek gelir elde edecekleri işleri dışarıda yapmaktan ziyade evlerinde yapmayı tercih etmektedirler.

Bu konuda bilinçli ve bilgi sahibi olan kitle bir şekilde evden para kazanma yöntemleri ile gelir ederek rahata kavuşabilmektedir. Ancak diğer bilmeyen, bilinçsiz kitle için aynı şeyi söylemek pek mümkün değildir. Bu yüzden eğer şuan bu yazıyı okuyan ve evden para kazanma konusunda bilgi sahibi olmayan kimseler varsa, onlar için oldukça yararlı olacağımızı düşünüyoruz. Evden yapabileceğiniz işlerin arasında ve başında sosyal medyayı kullanmak geliyor. İnsanlar artık günlerinin büyük bir kısmını sosyal medyada geçiriyorlar.

Bu yüzden sizde bu büyük sosyal medya platformlarından birinde iyi bir kitleye sahip olabilirseniz, gelir elde etmeniz mümkün olacaktır. Girdiğiniz sosyal medya platformlarından birinde bir sayfa açmanız ve bu sayfayı başka yerlerde tanıtarak belirli bir yerlere getirmeniz sonucunda eğer sağlam bir kitleye sahip olursanız, sayfanız üzerinden günlük reklamlar oynatarak veya yayınlayarak ek bir gelir elde etmeniz mümkün olacaktır. Böylelikle hem her zaman hobi olarak yaptığınız sosyal medya da eğlenmiş, hem sevdiğiniz içerikleri geniş bir kitleyle paylaşmış olacaksınız. Yani bir hobinizi yaparken para kazanmaya başlamış olacaksınız. Sizde hemen bir platformda bu işlemi yaparak kazanmaya başlayabilirsiniz.
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: