28 Eki 2019



Bayburt Türkiye’nin kuzeyinde yer alan Karadeniz Bölgesinde bulunan küçük şirin bir şehrimizdir. Türkiye’nin en az nüfusa sahip ilidir. Bu sebep ile maalesef pek bir yatırım görememiştir. Bu küçük şehrimizde insanların gelir düzeyi orta seviyededir. Ancak insanlar bazen ek iş yapmaya çalışmakta ya da iş fikirleri araştırıp yeni şeyler yapmaya çalışmaktadır. Bunların bazıları yorucu ve sıkıcı olabilmektedir. Maalesef bazılarında yapılan emeğin yanında kazanılan ücretin çok az olduğu durumlarda bulunmaktadır.

Bu yüzden insanlar bu tarz seçimleri yaparken oldukça dikkatli olmalıdır. Öncelikle yapacağı işin diğer işiyle birlikte kendisini ne kadar yoracağını düşünmesi gerekmektedir. Diyelim ki kendi işinin dışında yapacağı iş yine dışarıda yapacağı ve yorulacağı bir iş ise maalesef pek verimli olunmayıp kısa sürede bırakılabilir. Bu yüzden yapılacak işin öncelikle Bayburt evden çalışma ile yapılması gereken bir iş olması gerekmektedir. Böyle bir iş yaparak hem daha rahat bir şekilde çalışmış hem yorulmamış hem de zamanınızı kendinize göre ayarlamış olacaksınız. Ayrıca başınız da sürekli sizin işinize karışan birisinin olmaması da sizin için artı bir avantajdır. Yani bir nevi kendi işinizin patronu olacaksınız.

Peki Bayburt’ta bu söylediklerimize uyan bir iş var mı?  Elbette ki bulunmaktadır. Belki sizlerde etrafınızda ki komşularınızdan, akrabalarınızdan ya da dostlarınızdan duymuşsunuzdur. Evde tespih yapma işi oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Yani evinizde tesbih çizerek ek bir gelir elde etmeniz mümkün olmaktadır. Çalışacağınız firma ile adet başı bir anlaşma yaptıktan sonra, kendinizin günde ne kadar bu işlemden yapabildiğini test edersiniz, daha sonra firmaya haftalık veya günlük olarak teslim edersiniz.

Firmalar zaten gerekli malzemeleri sizin evinize gerekli adette bırakıyor. Daha sonra da istediğiniz günlerde gelip alıyor. Bu sırada da paranızı sizlere teslim ediyor. Aynı zamanda dilerseniz bir diğer siparişini de size bırakıyor. Yine aynı şekilde işlem sonrası paranızı alıyorsunuz. Eğer zamanla eliniz hızlanırsa tahmininizin çok daha üstünde iyi paralar kazanabilirsiniz. Bu tarz işleri internet üzerinden arama motorları yardımıyla araştırarak bulabilirsiniz.
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: