11 Eyl 2019

Ekstra Para kazanmak için yapılacak iş fikirleri ve ek gelir kazanmak için harika fikirlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Boş zamanlarınızı paraya çevirmek için birbirinden faydalı iş fikirlerimize göz atalım.





1-Evde Püskül Bağlama İşi





Evlere verilen ek işler son dönemlerde hem firmaların ek iş vermeyi arttırmasıyla, hem de evde ek iş almak isteyenlerle artış göstermektedir. Birçok sektörde pek çok iş imkanı evde ek iş yapanlara verilmektedir. Paketleme işleri, montaj işler, el becerisine dayanan pek çok iş evde ek iş yapmak isteyenler tarafından alınmaktadır. Yapımı genellikle oldukça kolay bu ek işler sayesinde oturduğunuz yerden aile bütçenize yüksek miktarlarda kazançlar sağlamanız mümkündür. Evde yapılan ek işlerde genellikle, gıda ve tekstil sektörlerinin büyük bir üstünlüğü görülmektedir. Evde püskül bağlama işi de tekstil sektöründeki firmalar tarafından evlere verilen ek işlerden bir tanesidir.

EVDE PÜSKÜL BAĞLAMA İŞİNİN DETAYLARI

Evde püskül bağlama işi yapımı kolay ve zevkli işlerden bir tanesidir. İşi veren firmayla anlaşmanızın ardından iş için gerekli olan tüm malzemeler size firma tarafından temin edilecektir. İş esnasında izlemeniz gereken adımlar tek tek anlatılırken, siz sadece el emeğinizi koyarak püskül bağlama işini yapacaksınız. Parça başı ödeme yapılan bu işte, ödemeleriniz iş bitiminde nakit olarak yapılmaktadır. Aylık olarak verilen 8000 civarı püskülün bağlanmasını isteyen firmalar bu iş için 1200 civarında bir ücret ödemektedirler. Kolay ve rahat yapacağınız bu ek işi ister tek başınıza isterseniz kuracağınız bir ekiple birlikte yapabilirsiniz.

EVDE PÜSKÜL BAĞLAMA İŞİ HANGİ ŞEHİRLERE VERİLMEKTEDİR?

Evde püskül bağlama işi spesifik işlerden bir tanesi olduğu için bu ürünleri üreten firmalar genellikle kendilerine yakın bölgelerde oturanlara bu işleri vermektedir. Ancak ihtiyaç fazlası olması durumunda eleman bulunamazsa farklı şehirlere de iş verilebilmektedir. Bu nedenle hangi şehirde oturursanız oturun bu işe başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınızda oturduğunuz bölgeyi belirtmeniz halinde firmaların size dönüşleri kolaylaşacaktır.

2- Evde Hediye Paketi Süsleme İşi



Evlere ek işveren firmalara, eleman maliyetlerinden büyük oranda kar sağladıkları için her geçen gün bir yenisi eklenmektedir. Evlerde ek iş yaptırarak bünyesinde çalıştıracağı elemanların yüklerinden tasarruf eden firmalar, düşen üretim maliyetlerini daha fazla ürün üretmeye ve üretim yatırımlarına harcamaktadır. Parça başı verilen işler de evde iş almak isteyenler için oturduğu yerden el emeğini kullanarak risksiz bir kazanç imkanı sunmaktadır.  Rahatça yapılan bu ek işler genellikle oldukça kolay işlerden oluşmaktadır. Sadece el çabukluğu gerektiren bu ek işler, bir zaman sonunda çalışarak bunu da kazanan evde çalışanların yüksek ücretler elde etmelerini sağlamaktadır. Evde hediye paketi süsleme işi evde yapılan en kolay ek işlerden bir tanesidir. Biraz yaratıcılık isteyen bu ek işi yaparak aile bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

EVDE HEDİYE PEKETİ SÜSLEME İŞİNİN DETAYLARI

Evde hediye paketi süsleme işi yapımı oldukça kolay ve zevkli ilerden bir tanesidir. Hediye paketlerinin çeşitli kurdele, taş, boncuk, pul, tüy gibi ürünlerin kullanılmasıyla süsleme işinden oluşan bu ek iş biraz yaratıcılık özelliği isteyen keyifli bir iştir. Bu ek işte firmalar zaman zaman belli bir model ürünün aynısını yapmanızı isterken, zaman zaman da kendi yaptığınız tasarımları almak isteyeceklerdir. Bütün malzemeler anlaştığınız firma tarafından size gönderilecek ve yapacağınız işin detayları size anlatılacaktır. Siz sadece el emeğinizi koyarak parça başı çalışacağınız ürünlerin yapımını bir ay içerisinde tamamlayıp teslimatını gerçekleştireceksiniz. Teslimat sırasında yaptığınız adetlerin ücreti nakit olarak ödenecektir.

EVDE HEDİYE PAKETİ SÜSLEME İŞİ HANGİ ŞEHİRLERE VERİLMEKTEDİR?

Evde hediye paketi süsleme işi hediyelik eşya üreten firmaların yaygınlığından ötürü tüm şehirlere rahatça verilebilen ek işlerden bir tanesidir. Mesaj bırakarak başvuru yapacağınız bu işte firmalar bir ay deneme süresi talep etmektedirler. Bu sürenin sonunda yaptığınız ürünler beğenilirse, işiniz kalıcı bir hale gelecektir. Eğer deneme süresinde başarılı olamazsanız firmalar yaptığınız ürünlerin ücretlerini yine de ödemektedir.

3-Evde Kürdan Paketleme İşi




Evlerde yapılan ek işler 2019 yılı itibariyle oldukça artış göstermiş, daha önce bu sektöre hiç iş vermeyen birçok firma evlerde ek iş yapanlara iş vermeye başlamıştır. Hem firmalar için büyük avantajlar sağlayan evlere ek iş verme, ek iş yapmak isteyen, çalışamayan veya dışarıda çalışmayı düşünmeyenlere de evlerinin konforunda iş yapma imkanı sunmuştur. İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte kolayca bulunabilen evde ek işler, aile bütçesine ek para kazandırmanın en önemli yollarından birisidir. Evde kürdan paketleme işi de son dönemlerde evlere verilen ek işlerden birisidir. Özellikle restoranlar, oteller ve ev kullanıcıları için dişlerin yemek sonrası temizliğinde kullanılan bu kürdanlar, bazı fabrikalarda makinalarda paketlense de birçok fabrikada elde paketlenmektedir.

EVDE KÜRDAN PAKETLEME İŞİNİN DETAYLARI

Evde kürdan paketleme işi yapımı kolay ve hemen herkesin rahatça yapacağı işlerden bir tanesidir. Firmaların bu işi verdikleri kişilerden tek istediği hijyen kurallarına dikkat etmeleridir. Tüm kürdanlar ellere takılan eldivenlerle paketlenmektedir. Gramaj şeklinde paketlenen kürdanlar için paketlemede kullanılacak tüm malzemeler firmalar tarafından temin edilecektir. Siz sadece el emeğinizi koyarak yaptığınız paketlerden parça başı ücret alacaksınız. Kolayca yapacağınız kürdanların paketlemesi işinde hızlanırsanız ayda 1500 lira civarında bir para kazanmanız mümkündür. Firmalar belli adetteki kürdanları size vererek paketlemenizi istemektedir. Ay sonuna kadar istenen adetleri paketleyebilmeniz önemlidir. Tek başınıza yapamazsanız bir ekip kurarak hem daha fazla sayıda kürdan paketleyebilir, hem de daha fazla ücret kazanabilirsiniz.

EVDE KÜRDAN PAKETLEME İŞİ HANGİ ŞEHİRLERE VERİLMEKTEDİR?

Evde kürdan paketleme işi firmaların yaygın olarak dağıttığı işler arasındadır. Üretim fabrikalarına yakın bölgelere iş verebildikleri gibi, teslimat bölgelerine de iş verilebilmektedir. Bu işte en önemli konu size anlatılan tüm hijyenik kurallara riayet etmenizdir. Mesaj bırakarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

4-Evde Fırın Poşeti Katlama İşi



Ek iş yapmak günümüzde pahalılaşan hayat şartlarıyla birlikte pek çok kişi için kaçınılmaz bir zorunluluktur. Çalıştığı işten yeterli para kazanamayanlar, çocuklarını büyüttükleri için çalışamayanlar, okul harçlığını çıkarmak isteyenler, emeklilik maaşı hiçbir şeye yetmeyenler evde ek iş yaparak gelirlerini arttırmakta ve bu işlerdeki oldukça iyi fiyatlardan faydalanarak kısmen daha rahat bir hayat sürmeye başlamaktadırlar. Evinizin rahatında yapacağınız bu ek işleri bazı kişiler kalıcı işleri haline getirirken, bazı kişilerde ekipler kurarak çalıştırdıkları elemanlara ek iş sağlayıp komisyon alma yöntemiyle işlerini büyütmektedirler. Ek işveren firmaların da artmasıyla rahatça ek iş bulabilen birçok kişi ek iş ilanlarına başvuru yapmaktadır. Evde fırın poşeti katlama işi, evlere son dönemlerde verilmeye başlayan ek işlerden bir tanesidir. Kolay ve rahatça yapılabilen bu ek işi hemen herkes yapabilir ve aile bütçesine katkıda bulunabilir.


EVDE FIRIN POŞETİ KATLAMA İŞİNİN DETAYLARI

Evde fırın poşeti katlama işi son dönemlerde verilmeye başlanan ek iş ilanlarından birisidir. 2016 ek iş ilanları arasında kolaylığıyla revaçta olan bu ek işi alarak, evinizin rahatında basit bir şekilde gelir elde edebilirsiniz. Bu ek iş için anlaştığınız takdirde kullanılacak tüm malzeme firmalar tarafından size verilecektir. Siz sadece el emeğinizi kullanarak üreteceğiniz ürünlerden parça başı ücret alacaksınız. Ödemeleriniz ürün tesliminde nakit olarak yapılacaktır. Belli miktar fırın poşetlerinin kutulara katlanarak konması işinden oluşan fırın poşeti katlama işi, yapımı kolay ve hızlı olabileceğiniz bir iştir. Bu ek işi hızlı yaparsanız aylık 1000 ila 1500 lira civarında bir ek gelir elde etmeniz mümkündür.

EVDE FIRIN POŞETİ KATLAMA İŞİ HANGİ ŞEHİRLERE VERİLMEKTEDİR?

Evde fırın poşeti katlama işi firmaların fabrikalarının bulunduğu bölgelere yakın oturan kişilere verilen ek işlerden birisidir. Ancak bazen firmalar teslimat adresi doğrultusunda da bu işi yapacak şehirlere ürün göndermektedir. Hangi şehirde olursanız olun bu ek işe mesaj bölümünden başvuru yapabilirsiniz.

5-Evde Taş Boyama İşi




Evde yapılan ek işler kimi zaman kolay paketleme işlerinden oluşsa da kimi zamanda el becerisi isteyen daha karmaşık işler olabilmektedir. Boyalı taşları evde ek iş yapanlara ürettiren firmalar, bu taşları turistik bölgelerde satmaktadır. Desen bilgisi ve resim becerisi isteyen bu ek işi alarak hem zevkli bir sanatsal faaliyete imza atabilir, hem de bütçenize katkı yapabilirsiniz. Evde taş boyama işi eğer beceriniz varsa yapımı oldukça kolay ve eğlenceli bir iştir. İrili ufaklı taşları size gönderen firmaları her ay belli adetlerde bu taşların üzerine boyama yapmanızı beklemektedirler.

EVDE TAŞ BOYAMA İŞİNİN DETAYLARI

Evde taş boyama işi el becerisi isteyen işlerden bir tanesidir. Sizlere gönderilen irili ufaklı taşların üzerini boyayarak yapacağınız bu işle ürünün büyüklüğüne göre 1,5 lira ila 2 lira arasında ücret ödenmektedir. İşi veren firmayla anlaştığınız takdirde ihtiyacınız olan tüm malzemeler size gönderilecektir. Siz sadece el işçiliğinizi koyarak, taşların üzerine yapacağınız resimler veya değişik desenlerle taşları boyayıp ilgi çekici hale getireceksiniz. Eğer eliniz yatkınsa, desen ve resim bilgisine biraz sahipseniz kolayca yapabileceğiniz bu ek işle ilgili firmalar size nasıl boyama yapacağınızı da göstereceklerdir. İşi veren firma ilk ayı deneme süresi olarak görecek ve ilk ayın sonunda ürettiğiniz taşlardan memnun kalırsa sizinle çalışmaya devam edecektir.

EVDE TAŞ BOYAMA İŞİ HANGİ ŞEHİRLERE VERİLMEKTEDİR? 

Evde taş boyama işi turistik bölgeler ağırlıkta olmak üzere Türkiye’deki hemen her şehre verilebilen ek işlerden bir tanesidir. Bu ek işi aldığınızda hızlı bir üretim gerçekleştirip zamanında teslimat yapar ve kaliteli bir hizmet verirseniz, firmalar tarafından verilen işleriniz kalıcı hale gelecektir. Mesaj bölümünden isim, soy isim, bulunduğunuz şehir gibi bilgileri yazmanız halinde firmaların size hızlı bir dönüş yapması kolaylaşacaktır.



ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

1 yorum:

  1. Balıkesir edremite yasıyorum daha önce paketleme işinde çalıştım 10arkadaşız şimdide teşekkürler

    YanıtlaSil