20 Eyl 2019

                                         
         



                                 

Evden para kazanma ve ek iş fırsatları. Değerli okurlarımız bu günkü makalemizde sizlere gerçekten evinizde ek iş yaparak para kazanmak mümkün mü? Ne kadar kazanılabilir? veya hangi iş türü yaparsanız para kazanabilirsiniz? gibi bu sorularınıza cevap vereceğiz.

Bilhassa internet teknolojisini kullanarak evinizde para kazanmanın yolları bulunmakta ve birçok bireyde bu şekilde Evlerinde oturdukları yerde rahat ortamda bu tür işler yaparak ciddi miktarlarda para kazanmaktadır. İsterseniz sizlere hangi tür işler yaparsanız ek gelir kazanabilirsiniz? bu işleri hangi şartlarda yapabilirsiniz? hep birlikte makalemizi inceleyelim.

YOUTUBE VİDEO KANALI KURUN




Değerli okurumuz dünyanın en büyük video upload sitesi olan ve günümü insanlarının maksimum vakit geçirdiği mecralardan biri olan Youtube, devrim niteliğinde bir adım atmış durumda ve bu adım ile beraber çalışanlarına da büyük rakamlar sunmaya devam ediyor. Video yükleyerek ve müşterilerini kanallarınıza çekerek sizler de gelir elde edebiliyorsunuz. Ödemelerinizin google tarafından yapılıyor olması da itimat meselesi için herhangi bir şekilde sorun yaşamayacağınızın teminatı şekilde önünüze çıkıyor. İlk yapacağınız işi Youtube ta bir kullanıcı ismi ile beraber bir kanal oluşturmak ve kanalınızın kategorisini belirlemek akabinde ise gerekli düzenlemeleri yapmak.

Açtığınız bu kanal haber kanalı olabilir, spor kanalı olabilir, magazin kanalı olabilir yada komik videoların bulunduğu eğlence kanalı olabilir. Ne olacağına siz karar vereceksiniz. Kanalınızı açtıktan sonra Google Adsense ilişkilendirmesi ile beraber kanalınızı para kazanmaya aktif hale getiriyor olacaksınız. Onaylama işlemi bir kaç gün sürmekte ve kısa sürede geri dönüş yapılmaktadır. Bu işlemin ardından daha sonra yapmanız gereken şeyler neler olabilir.?

Örneğin güncel videolar ile kanalınızı doldurmak ve reklam eklemek olacaktır. Abone sayınızın çoğalması ve videoların çok fazlaca tıklanması ile beraber hesabınızda biriken parayı görmek sizleri de mutlu edecek ve bu keyifli iş ile birlikte evden para kazanma işleminin de olası olduğunu gösterecektir.

MAKALE EDİTÖRLÜĞÜ YAPIN



Değerli okurumuz Evde para kazanma yollarından biri de makale editörlüğü ‘dür. Evet böyle bir iş karşımıza çıkıyor. İnternet sitelerinin her daim kaliteli içeriğe ihtiyacı bulunmaktadır ve bu içerikleri sağlayacak kapasiteye sahip olduğunuzu inanıyor ve düşünüyorsanız sizler de ilk adımı atabilir ve içerik yazmaya başlayabilirsiniz. Sitenin konseptine ve içeriğinde yer alan başlıklara uygun şekilde, düzgün bir Türkçe ile yazılarınız yazarak nakit kazanabiliyorsunuz.


Bu işi düzenli bir biçimde yaptığınız takdirde 2500 lira ile 3000 tl. arası bir gelir elde etme imkanınız bulunmaktadır. Ek Gelir olmasının yanında meslek olarak da icra edebilirsiniz. Bunun nedeni ise yazdığınız yazının kalitesine bağlı olarak kazanacağınız paralar da artmaktadır. Bunun için oldukça makale ve forum siteleri bulunmakta, forum sitelerine üye olarak konu açmanız da müşteri bulabilmek adına yeterli bir girişim olacaktır.

FİRMALARA FASON EL İŞLERİ YAPMAK





Değerli okurumuz günümüzde ev hanımları için önerebileceğimiz, evden ek gelir kazanmak eylemini daha pratik duruma getiren işlerden biri olan el işleri, son çağda daha popüler bir hale gelmiş halde. Paketleme, kurdele ve nikah şekeri yapmak an itibarı ile daha ok tercih edilenler içinde yer alıyor.Bu işleri işkur üzerinden de alabiliyorsunuz ve firmaların belli zamanlarda meslek ilanı verdiğini de belirtmek gerekiyor.

Yapabileceğiniz kadar fason el işi talebinde bulunuyorsunuz ya da kurumlar bir sayı belirleyerek önünüze çıkıyor, sizler de kabul ettiğiniz takdirde meslek alımı yapılır. Evde oturduğunuz yerden şeker paketleyerek veya kurdela bağlayarak para kazanabiliyorsunuz ve düzenli bir biçimde çalıştığınızda takdirde 2000 liraya varan rakamlar önünüze çıkıyor.

PASTA VE KURABİYE YAPIN




 Değerli okurumuz Evde Para kazanmayı arzulayan kadınların en iyi tercih ettiği ve en iyi iş dallarından biride Evde pasta ve kurabiye yapmak olmuştur. Bilhassa bu konuda piyasaya hakim olan büyük kuruluşlar, iş ilanları ile birlikte becerikli hanımlara ulaşmayı tercih ediyor ve gündelik pasta yahut kurabiye alımları yapıyor. Sizler de kendinize güveniyorsanız ve gün içerisinde şirketlerin taleplerine eksiksiz bir şekilde cevap verebileceğinizi düşünüyorsanız harekete geçebilirsiniz.

Sevgili ev hanımları evinizde yapmış olduğunuz pasta ve börek satarak sizlerde Ek Gelir elde etme şansına sahip olabilirsiniz. Bu satışlarınızın karşılığında oldukça iyi  rakamlar kazanabilir ve ek kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak hatırlatmak isteriz ki minimum 1000 tl. gibi bir rakam ile başlayabileceğiniz çok fazla iş çeşidi bulunmaktadır. Bu işler için de evinizden çıkmanıza da gerek yoktur. Bu nedenle ev hanımları için önemli fırsatlardan biridir

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: