9 Eyl 2017

Facebook'tan Para Kazanma- Facebook'tan Nasıl Para Kazanılır?


Facebook’tan Para Kazanma
Facebook’tan para kazanma konusunda önemli olan noktalardan birisi sayfanın beğeni potansiyelini artırarak trafik kitlesine yoğunlaştırmak olacaktır. Bunun gerçekleşebilmesi için de sizin halka hitap eden paylaşımlarınızın konusu ve dikkat çekiciliği önem arz etmektedir.

Facebook’tan para kazanmak için sayfa adına bir blog sayfası açılabilir veya bilinen bir site var ise o daha uygun olabilir. Maliyet düşük olması önemli değil önemli olan benim kendi imajım diyor iseniz bir blog sayfası açarak daha sonra uygun bir alan adı satın alıp, blog sayfanızı da bu alan adına bağlayabilirsiniz. Örnek verilecek olursa ‘’.com’’ ya da ‘’.net’’ vb. bir uzantı satın alacak olursanız bunun size yıllık olarak maliyeti 25 TL civarı olacaktır. Blog sayfasında yapılacak olan şeylerden bahsedecek olursak Facebook sayfanızda yapmış olduğunuz paylaşımları blog sitenizde yapacaksınız ve size ait olan sayfada da link paylaşımı gerçekleştireceksiniz.

Birçok web sitesine ise internet üzerinden reklam verilmektedir. Bunlardan en bilindik olanı ise Google Adsense olmaktadır. Google Adsense bu sayede kullanıcılara reklam olanağı tanıyarak tıklama başına kazanç elde etmesini sağlamaktadır. İster Blog sayfası olsun ister satın alınan bir web sitesi olsun Google Adsense ile reklam alınarak sitede yayımlanması için kendinize ait bir GMAİL hesabının olması gereklidir. Reklamlar alındıktan sonra sayfa düzenine göre yerleştirilip, sayfa ziyaretçilerinin reklamlara tıklaması ile beraber hesaba kazanç yansıyacaktır ve ödeme sınırına ulaştığınızda banka hesabınıza Google Adsense para yatıracaktır. 
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: