30 Ağu 2017



Napolyon Sitesi Para Kazanma
Anket doldurup para kazanma ile alakalı olarak öncesinden günümüze kadar bu konuda çalışma yapan ve çok yüksek miktarlarda kazanç elde eden kişiler yoktur. Napolyon sitesi de anket doldurarak para kazanılan sitelerden birisidir fakat diğer sitelere kıyasla profesyonel olduğunu söylemek gerekir.

Anket doldurarak para kazanma işinde kötü olan taraf ise sizin istediğiniz miktarlarda anket dolduramıyor olmanızdır. Site sahibi size ne kadar anket gönderirse o kadar anket doldurabilirsiniz. Fakat anket doldurarak para kazanma olayı tam anlamıyla yalan değildir. Fakat temel olan problem anket sayısı ise yapılması gereken şey elinizden geldiği kadar çok fazla sayıda anket doldurarak çok fazla sayıda anket işi veren sitelere kayıt olmak olacaktır. Napolyon sitesi de bu konuda önde gelen siteler arasında yer almaktadır. Doldurulan her anket başına NAP puanı verilir ve sonrasında biriken bu NAP puanlarından indirim çekleri veyahut para kazanılır. Örnek verilecek olursa 100.000 NAP puan karşılığında 100 TL kadar kazanç elde edersiniz. Diğer bir taraftan sitenin düzenlemiş olduğu kampanyalara da katılarak ödül kazanma şansını elde etmiş olursunuz.

Eğer sizlerde anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız önde gelen ve popüler olan siteler arasında yer alan Napolyon sitesi ile çok sayıda verilen anketleri doldurarak belki de sizleri tatmin edici derecede kazanç elde edebilirsiniz. 
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: