24 Eki 2019




Cumartesi ve Pazar günleri para kazanmak isteyen yani çalışmak isteyen birçok kişi bulunmaktadır. Ek iş yapmak isteyenler için bugün çok özel bilgiler ve fikirler vereceğiz. Böylelikle hafta sonlarını boş geçirmemiş ve para kazanmış olacaklar. Öncelikli olarak Cumartesi ve Pazar günlerinin boş olduğuna emin olanlar, bu günlerde rahatça çalışıp çalışamayacaklarını düşünmelilerdir. Çünkü Cumartesi Pazar günleri çalışmak herkes için kolay değildir. Hafta sonu tatil gününü çalışmaya ayırmak, bu işleri yetiştirmek için son derece önemlidir.
Cumartesi ve Pazar ek iş yapmak isteyenler öncelikli olarak evlerine pratik işler alabilirler. Evlerinde yapacakları basit takı ve boncuk işleri sayesinde güzel paralar kazanabilir ve kendilerine ek bir bütçe yaratabilirler. Özellikle Cumartesi Pazar günleri kimselerin çalışmak istememesi bu tarz ek iş piyasasını daha da değerlendirmektedir.
Cumartesi ve Pazar günleri ek iş yapmak isteyenler için öncelikli olarak birkaç ek işten bahsedeceğiz. Daha sonrasında bu ek işlere ek olarak daha farklı evlerde yapabilecekleri basit işler önereceğiz. Öncelikli olarak cumartesi Pazar günü ek iş yapmak isteyenlere dışarıda çalışabilecekleri basit işler önerelim.

OTO YIKAMACILIĞI
Cumartesi ve Pazar günü ek iş arayanlar için gerçekten güzel bir iş olan yıkamacılık, kısa zamanda da güzel para kazandırmaktadır. Sabahtan akşama kadar 100 araba yıkasanız ortalama bahşişlerle beraber elinize en kötü ihtimalle 300 TL para geçecektir. Sadece bir günde bu kadar para kazanmayı hangimiz istemeyiz ki? Özellikle cumartesi günleri oto yıkamacıların full olduğunu ve herkesin arabasını yıkattığını düşünürsek, sizinde bu işten para kazanmanız oldukça yüksek olacaktır.
Oto yıkamacılığı yapmak isteyenler için farklı fikirlerde verebiliriz. Birçok oto yıkamacı özellikle hafta sonlarında yıkamacı bulmakta zorlanmaktadır. Sizler bu tarz yerler ile konuşupCumartesi Pazar ek iş yapma şansım var mı diye sormalısınız. Belki de hayatınızın iş fırsatı ayanıza gelebilir.

GARSONLUK
Bildiğiniz gibi ülkemizde hafta sonu denildiği zaman çok ciddi şekilde bir para harcama yani tüketim söz konusu olmaktadır. Bu sebepten dolayı da dışarıdaki tüm restoran ve dükkanlar dolup taşar. Birçok esnaf lokantası da dahil, eleman bulmakta oldukça zorlanır ve kendi elemanları da bazen yetersiz kalır. Sizlerde Cumartesi Pazar ek iş yapmak için bu tarz garson arayan yerlere başvuruda bulunabilir. Bahşişlerle beraber belki de ortalama 75 – 100 TL yakın para kazanabilirsiniz. Bu para sadece bir günde geleceği için sizlerin telefon ya da diğer bir faturasını tek seferde karşılayabilir.
Özellikle öğrencilerin yani gençlerin bu tarz işlere çok meraklı olduğunu düşünecek olursak, onların bu tarz işlere daha fazla başvurması beklenir. Hafta sonlarında evinizde boş boş oturmaktansa faydalı bir iş yapabilmek adına bu tarz ek işleri kovalayabilirsiniz.

EVDE ÇALIŞMAK

Hafta sonunda özellikle evlerinden çıkmak istemeyen birçok kişi de yok değil. Bu kişiler içinde birçok iş bulunması aslında çok güzel bir avantaj diyebiliriz. Evde çalışmak isteyenler içinse küçük ama etkili birçok iş bulunmaktadır. Bu işlerin neler olduğuna ise kısa kısa sizlere anlatalım.

– Evde Anahtarlık İşi
Hafta sonlarında sadece 2 gününüzü ayırarak ve birkaç saat içerisinde basit anahtarlık yaparak para kazanabilirsiniz. Özellikle anahtarlık yaptıran firmaların tane başına çok ciddi rakamlar ödediğini düşünecek olursak, evinizde ister televizyon izlerken isterseniz de yatağınızın içerisinde yatarken bunları yapıp teslim edebilirisiniz.

– Evde Takı İşi
Özellikle yaz aylarının gelmesi ile takı yaptıran firmaların sayısı da gün geçtikçe artacaktır. Takı ve boncuk tarzı el işlerinin hızlı bir şekilde ilerlemesi ve satılıyor olması bu işi yapacak olan kişilere ek gelir kapısı sağlayacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri sadece toplamda 6 saatlerini harcamaları onlara haftalık olarak 100 – 150 TL para kazandıracaktır. Bu rakamında birçok kişi için yeterli olacağını düşünürsek, evde takı işi güzel bir iş olacaktır.

– Evde Ütü İşi
Evde ütü işi olarak adlandırılan bu iş sayesinde hafta sonlarını evlerinde geçiren ve kendi elbiseleri ile birlikte dışarıdan gelecek olan ütülere de el atabilir ve kendi harçlıklarını çıkartabilirler. Ütü işinin kolay bir iş olmaması nedeni ile de maaşı da oldukça yüksektir. Bugün ütü yapan kişinin ürün başına 1 – 1,5 TL arasında alacaktır. Bu paranın bu işe oranla çok yüksek olmadığını düşünebilirsiniz ancak; bu pazarlık tamamen sizin kendinize kalmış bir durumdur. Kimi firmalar parça başına para alırken kimi yerlerde toplu bir fiyat anlaşması yapmaktadır.

Cumartesi Pazar ek iş yapmak isteyenler bu tarz işler yapabilirler. Bu işler gibi daha birçok iş de bulunmaktadır. İnternet sitemizi takip ederek bu işlerin neler olduğu hakkında bilgi edinebilirsiniz. İnternet sitemiz özellikle ek iş fırsatlarını sizlere ulaştırmak için sürekli yeni çıkan ek işleri araştırmakta ve sizlere servis etmektedir.

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: