5 Şub 2019






Merhaba Atomkadınca okurları; bu makalamizde Aracınıza Reklam Alarak Para Kazanma adlı makalemizle sizlerleyiz.
Aracınız ile ek gelir elde etmek istiyorsanız, arabalara reklam veren firmalar sayesinde aracınıza reklam alarak güzel gelirler elde edebilirsiniz.

Kendi aracınız var ama herhangi bir işte çalışmıyorsanız kendi işinizin patronu olabilirsiniz. En başta size arabanızı kiralamak ile ilgili fikirler vereciğim. Airbnb.com size bu konuyla ilgili çok güzel imkanlar sunmaktadır. Günümüzde her zaman düşünülen ev veya oda kiralama fikirleri artık araçlara da gelmiştir. Bir aylığına acil bir araç imkanı sunan kişilere arabanızı kiralayabilirsiniz. Eğer geliriniz uygun değil veya size az geliyorsa ve ek iş yapmak istiyorum diyorsanız en güzel fikirler arasında yer almaktadır.

 Bu fikir yabancı devletlerde çok fazla yayıldığı gibi bizim ülkemizde daha yeni yeni yaygınlaşmaya başlamıştır. Eğer sizinde arabanız otoparkınızda duruyor ve pek bir ihtiyacınız olmuyorsa aylık 1.500 TL civarı fiyatlar ile arabanızı kiralayabilirsiniz. Ama ek iş yapmak istiyorum diyorsanız, en başından çok tedbirli olmanız gerekecektir. Arabanızın bütün muayenelerini yaptırmanız ve sigortasını unutmamanız gerekmektedir. Eğer güvendiğiniz biri ile karşılaştıysanız rahatça kiralayıp ek gelirinizin keyfine bakabilirsiniz.

Otoparkta boş duracağına size bir ek gelir sağlar. Bununla da doya doya gezebilir veya doyasıya alışveriş yapabilirsiniz. Farklı olarak Karahallı Çiftliği de size iş imkanı sunmaktadır. Bu firma İstanbul’un hemen her yerine toptan süt gönderimi yapan bir firmadır. Bünyesinde keçi, manda ve çiğ inek sütü bulundurmaktadır. Kapıya kadar servis etmektedir. Taze olduğu için genelde çok tercih edilen bu marka gitgide artarak yeni araç sahibi insanlar aramaktadır. Sizde ek iş yapmak istiyorum diyorsanız, ek gelir olarak mükemmel işlerden biriside budur. Şirketi arayarak konuşabilir, günlerinizi belirleyip işe başlayabilirsiniz. İstediğin günlerde veya bölgelerde çalışma imkanı sunmaktadır. Böylece size yakın yerleri tercih ederek daha az yorulup güzel bir ek gelir keyfini sürebilirsiniz.


Aşağıdaki yorum bölümüne mail adresinizi yazıp yorumlarsanız, Arabalara Reklam Veren Firmalar bu adreslerinizden sizlere ulaşacaktır.
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: