20 Eyl 2019

Evde Tarhana Yaparak Para Kazanma




Tarhana geleneksel ev yapımı ürünlerin arasında yer almaktadır. Annelerimiz tarafından yapılan tarhanalar, hala evlerde üretilerek satışa sunulmaktadır. Hazır çorba içmek istemeyen birçok kişi hala ev yapımı tarhanaları satın almaktadır. Birçok firma bez keselere paketlediği ev yapımı tarhanaları satmaktadır. Firmalar evde tarhana yapmayı bilen kişilere bu işi vererek, ev yapımı tarhana ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Evde tarhana yapımı işi, bu işi bilen hanımlar için iyi bir gelir kaynağındır. Evlerde yapılıp, kurutulan bu tarhanaları alan pek çok kişi bulunduğundan, satışı yüksek orandaki bu ürünün yapımı için firmalar çok fazla çalışana ihtiyaç duymaktadır. İster tek başınıza, isterseniz kuracağınız bir ekiple evde tarhana yaparak aile bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

EVDE TARHANA YAPIMI İŞİNİN DETAYLARI

Evde tarhana yapımı işi yapmayı bilenler için kolay ve zevkli işlemlerden bir tanesidir. Kendisi için sürekli olarak tarhana üreten hanımlar, bu işi gelir elde etmek içinde kullanabilirler. Firmalarla anlaşmanızın ardından tarhana yapımında kullanacağınız tüm malzeme işi veren firma tarafından temin edilmektedir. Kilo üzerinden verilen malzemelerle yapılan tarhana için aylık 1500 lira gibi bir ücret kazanmanız mümkündür. Tarhana yapılıp kurutulduktan sonra belli gramajlarda bez paketlere doldurulması işini de yapımı üstlenen kişiler yapmaktadır. Ödemeniz yaptığınız tarhanalarınızı teslim ederken nakit olarak yapılacaktır. Bazı firmalar kendi tarifinizi yapmanızı isterken, bazıları da size tarif vererek bunu uygulamanızı istemektedir.

EVDE TARHANA YAPIMI İŞİ HANGİ ŞEHİRLERE VERİLMEKTEDİR?

Evde tarhana yapımı işi birçok firma tarafından eleman aranan oldukça yaygın bir iştir. Türkiye’nin neresinde oturduğunuz önemli olmadan bu işe başvuru yapabilir ve evde tarhana yapımına başlayabilirsiniz. Hijyen kriterlerine dikkat ederseniz ve lezzetli bir tarhana üretirseniz işiniz kalıcı hale gelecektir.


Bir sonraki yazımız olan "Evde Çocuk Bakıcılığı İşi" adlı makalemizde, evde çocuk bakıcılığı yaparak para kazanma hakkında bilgiler yer almaktadır 
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: