23 Eyl 2019



Evde ek iş yapan bir çok hanım dikiş, nakış ve işleme gibi el işlerinden para kazanmakta. özellikle hanımların en başarılı olduğu işlerden biriside hiç şüphesiz el  işleridir. el beceriniz iyiyse her zaman ek gelir elde edebileceğiniz ek iş bulmanız hiçte zor olmayacaktır. el işlerinde yeterli olmadığınızı düşünüyorsanız bunun içinde bir çok çözüm bulunmakta. İstanbul da ikamet ediyorsanız Büyükşehir belediyesinin İsmek meslek edindirme kurslarına başvuru yaparak veyahut ilinizde bulunan İşkur meslek edindirme kurslarına başvuru yaparak el becerilerinizi çok kısa zamanda geliştirebilirsiniz.  meslek edindirme kurslarından birini bitirdiğiniz zaman evinizden çalışmanın yanı sıra, düzenli maaşı olan, sigorta, pirim, yol, yemek dahil bir şirkette de iş bulma ve çalışma imkanına sahip olabilirsiniz. evlere ek iş veren firmalar veya şirketler özellikle meslek edindirme kurslarını ziyaret edip kendileri için buralardan eleman seçmektedirler. Siz el becerisi konusunda kendinizi yeterli görüyor ve Evde gelinlik işleme işi yapmak istiyorsunuz ama nereden nasıl başlayacağınız konusunda bir fikriniz yok öyleyse öncelikle aklınızdaki şu sorulara birlikte cevap bulalım. gelinlik işleme fiyatları, evde duvak işleme, abiye işleme işi veren firmalar, gelinlik işleme teknikleri, gelinlik işleme nasıl yapılır, abiye üzerine boncuk işleme nasıl yapılır, gelinlik işi veren firmalara nasıl ulaşabilirim.?

Evde Gelinlik,Duvak, Abiye İşleme işinden ne kadar kazanabilirim.?

Evde Gelinlik işleme işinden kazancınız gelinlik üzerine işleyeceğiniz taş ve boncuğa göre değişecektir. ayrıca işlemelerin silikon tabancası ile yapıştırma olması veya iğne ile dikişli olması da kazanacağınız paraya etki edecektir. minimum bir gelinlik işlemesinden 150 TL ile 200 TL arasında kazanç elde edebilirsiniz. duvak ve abiye işlemesinden kazancınız yapacağınız işin özel siparişine göre değişiklik gösterecektir.

Gelinlik işleme nasıl yapılır, Gelinlik işleme teknikleri, Abiye üzerine boncuk işleme nasıl yapılır.?


Evde ek iş sektöründe işler, firmanın size vereceği malzemeyi nasıl yapacağınızı gösteren bir numune, örnek veya videolu eğitim ile olmaktadır.
size ek iş veren firma işi nasıl yapacağınıza yönelik sizi yönlendirecektir. bu konuda uzman olmanıza veya tecrübeli olmanıza asla gerek yoktur. sadece işi istenilen şekilde temiz olarak yapmanız ve zamanında hazır etmeniz önemlidir.



Gelinlik işi veren firmalar, işleme işi veren firmalar, evde gelinlik işi veren firmalar hangileridir.?

Evde Gelinlik İşleme işi veren firmalar özellikle İzmir ve İstanbul ağırlıklıdır. Ancak günümüzde yaygın bir kargo ağı olmasından sebep, hangi ilde olursanız olun işleme işi yapabilirsiniz. Evde Gelinlik işi veren firma size malzemeyi ve işi yapacağınız kataloğu kargo şirketleri ile göndermektedir, sizde aynı şekilde işi bitirdikten sonra firmaya işi geri göndererek evde gelinlik işleme işi yapabilirsiniz.

İşleme işleri parça başına kazancı en yüksek olan ek iş ilanları arasında yer alır. haftada 3,4 gün çalışma ile 3, 4 iş yaparak bile evinizden asgari ücretten daha yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. lakin hatırlatmak isteriz ki işleme işi özen ve özveri isteyen bir iştir. bu iş tabiri caizse iğne ile kuyu kazmaktan farksızdır. daha önce gelinlik işleme işi yapanlar bu söylemimize katılacaklardır. bu yüzden işleme işleri son derece hassa ve titizlikle yapılmalıdır. size iş gönderen firma eğer yaptığınız işten gelinlik işlemeniz den memnun kalırsa sizi meslektaşlarına da tavsiye edecek size yeni kazanç kapıları aralayacaktır.


Sizde Gelinlik İşleme işi yapmak istiyorsanız yapmanız gereken teknolojinin nimetlerinden yararlanarak işleme konusunda  İnternet üzerinden ek iş ilanlarını takip etmektir veya yorum bölümüne adınızı, soy adınızı, ilinizi varsa bu konudaki iş tecrübenizi yazarak firmaların ve gelinlik atölyelerinin sizlere ulaşmasını bekleyebilirsiniz.


Bir sonraki işimiz olan 'Yurtdışında Garsonluk Yapmak' adlı makalemizi okuyabilirsiniz
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: