7 Şub 2019


Kütahya Ek İş
Kütahya ek iş, her dönmede bu şehir ve civarında yaşayan insanlar tarafından aranmıştır. Mevcut hayat şartları ve aldığı maaştan memnun olmayan kişiler için bu şehirde birbirinden farklı türlerde ek iş olanakları bulunur. Herhangi birisi tarafından rahatlıkla yapılabilecek olan bu iler özellikle ev hanımları için oldukça idealdir.

Kütahya Ek İş İlanları
Evde boncuk işi yapma, evden takı işi yapma, evde klips paketleme, evde dikiş yapma, atkı dikme işi, araba süsü yapma, pipet paketleme, iplik sarma ve evde erişte yapma Kütahya ek iş ilanları arasında bulunan ve en çok personel ihtiyacı bulunan işlerdir. Sayılan bu işlerden herhangi biri yapılarak günlük 100 Türk Lirasına kadar bir kazanç sağlamak mümkündür.

Kütahya Ek İş Veren Firmalar
Pek çok ilde olduğu gibi Kütahya ek iş veren firmalar da zaman zaman ciddi personel ihtiyacı duymaktadır. Bu ihtiyaçlarını çoğunlukla ev hanımlarında karşılayan firmalar öğrencileri de istihdam etmekte ve iyi kazanç sağlanmasına olanak vermektedir. Bunun için bu firmalar ile işletişim sağlanıp başvuru yapılmalıdır.

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: