28 Eyl 2017

Dosya Yükleyerek Para Kazanma

Dosya Yükleyerek Para Kazanma

dosya yükle para kazan

Ek iş yaparak para kazanmak isteyenler adına birçok farklı iş modeli yer almaktadır. Online olarak para kazanma yolları arasında dosya yükleyerek para kazanma yer almaktadır. Paylaşmak istediğiniz dosyalar var ise ve birçok insanın dosyaları tıklayarak indireceğini düşünmekte iseniz bu işten siz de para kazanabilirsiniz.

dosya yükleyerek nasıl para kazanılırİnternet üzerinden araştırma yaparak bazı sitelerden kendinize bir hesap oluşturduktan sonra dosyalarınız yükleyip linkleri tanıtmak ilk adımdır. İnsanlar ihtiyaç duyulan şeyleri aramakta iken sizlerin linklerine rastlayıp indirebilir. E- kitap, MP3 ve film linkleri atarak kazanç elde edebilirsiniz. Eğer istediğiniz şey hem evde vakit geçirmek ve hem de ek gelir sağlamak ise bu iş tam size göre olabilir. İnsanlar artık müzikleri filmleri gidip dışarıdan para ödeyerek alma yerine bazı sitelere girerek linklere tıklayarak indirmektedir. Sizler de ilgi çekici konuları araştırarak sitelere dosyalar yükleyebilirsiniz.
Yüklediğiniz dosyaların insanlar tarafından görülebilmesi için bu linkleri sosyal platformlarda paylaşmanız gereklidir. Sonrasında ise bu dosyaların insanlar tarafından indirilmesini sağlamak size düşen iştir. Sermaye gerektirmemesi ve blog sitesi açma gibi zorunlu ve uğraştırıcı şeylerin olmaması nedeniyle çok fazla tercih edilen bir yöntemdir. Güvenli ve iyi gelir sağlayan bir siteye üye olduktan sonra dosyalarınızı sizlerde paylaşarak kazanç sağlayabilirsiniz. Paylaşılan dosyaların çok fazla sayıda indirilmesi için ise paylaşılan linklerle birlikte tanıtım yazıları da önem taşımaktadır. Turbobit, Hotfile ve Upluoad gibi siteler bu konuda kendini ispatlamış olan siteler arasında yer almaktadır.



ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: