27 Eyl 2017

Bitcoin (BTC) Nasıl Kazanılır?

Bitcoin Kazanma

bitcoin nasıl kazanılır


Son zamanlarda yükseliş gerçekleştiren bitcoin kimileri tarafından fazla riskli görülse de bazıları için ise faydalı bir para birimi olarak görülmektedir. Bazı ülkeler resmi para olarak kabul ettiler. Bazıları ise risk bulundurması nedeniyle uzak durdular. Genel anlamda bakıldığı zaman ise hem avantajları hem de dezavantajları yer almaktadır.
bitcoin kazanmak
İnternet üzerinde birçok site bitcoin ile ücretsiz bir şekilde kazanç sağlamaktadır. İnternette gösterilmekte olan reklamlar, reklamı göstermekte olan kişi göründüğü kadarıyla kazanç getirmektedir. Bu nedenle reklamcılar mesela 150 dolarlık bitcoin olarak bunu sayfalar bölerek dağıtmakta, sayfa ziyaretçileri ise sayfaya giriş yaparak küçük bitcoin alıyor. Böylece reklamcılar örnek verilecek olursa 150 dolarlık dağıtım sonrasında 160 dolar geri dönüş sağlıyor.



Eğer herhangi bir işletme sahibi iseniz ve satış yapmaktaysanız, bitcoin sistemini ödeme yöntemi halinde kullanıp, satılan ürün karşılığında Bitcoin kazanabilirsiniz. Ücretsiz olarak oluşturulabilecek Bitcoin cüzdanıyla adresleri oluşturarak para alışverişi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Cüzdan oluşturulduktan sonra adres vasıtası ile QR kodu oluşturulur. Site sahibi olarak siteye ödeme seçenekleri arasına bir Bitcoin logosu eklenir. İşlemler tamamlandıktan itibaren artık müşteriler sizlere Bİtcoin olarak ödeme gerçekleştirebilecektir.
Gerçek manada ödeme gerçekleştiren ve işlem sırasında sorun çıkarmayan ve gereksiz reklamlara yer vermeyen siteler yer almaktadır. Öncelik olarak Blockhain’den bir cüzdan aldıktan sonra cüzdan ile beraber düzenli rotasyon sağlarsanız 10-15 gün içinde bonus artışı gerçekleşir.




ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: