26 Eyl 2017

Anket Doldur- Para Kazan Mantığı

Anket Doldurarak Para Kazanma
anket doldur para kazan


Dünya üzerinde birçok insan gün içerisinde çeşitli ürünler ile alakalı olarak görüşlerini dile getirerek para kazanmaktadır. Kulağa oldukça hoş gelen bu durumda Pazar araştırması yapan firmalar insanlara nakit ödemeler gerçekleştirerek ödeme yapıyor. Eğer sizin de boş vakitleriniz oldukça fazla ise bunu paraya çevirmek istiyorsanız
anket doldurarak para kazanma konusunda araştırmalar yaparak para kazanabilirsiniz.Öncelikle kendinize bir e-posta adresi açmak olacaktır. Kendinize ait birkaç strateji geliştirdikten sonra herhangi siteye üye olarak hayatı idame ettirmek pek mümkün olmayabilir. Favori olan siteleri araştırarak üye olmayı denemelisiniz. Bedava listelerin bulunduğu siteler de yer alsa da dikkatli olmalı ve üyelik işlemini gerçekleştirmeden evvel listedeki bilgileri dikkatli bir biçimde okumaya özen göstermelisiniz. Yaklaşık 20 kadar siteye üye olduktan itibaren para kazanmaya başlayabilirsiniz fakat bu da yeterli olmayacaktır. Anket doldurarak para kazanma konusunda devamlı yinelenen gelir sahibi olmak istiyor iseniz minimum 100 kadar internet sitesine üye olmak gereklidir. Bu konuda gayretli ve sabırlı olmak gerekir. Sonuca ulaştığınızda ise değdiğini sizde göreceksiniz.
anket doldurarak nasıl para kazanılır

Sitelerin birçoğunda müşteri hizmetleri yer alıyor ve sizler de aklınızdaki soruları sorabiliyorsunuz. Bu sitelerin çoğunda yeni üyelere yönelik olarak profil anketleri istenir. İlk etapta para kazanmasınız dahi bu anketleri de doldurmaya özen gösterin. Böylece nitelikli olunan alanda daha fazla sayıda anket alabilirsiniz. Hemen yılmamak gereklidir. İnsanların birçoğu birkaç hafta geçtikten sonra bu işten vazgeçmektedir. Anket firmalarının güvenini kazanmanız adına biraz sürenin geçmesi gerekecektir.




    •  
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: