16 Ağu 2017

Adsense Nasıl Para Kazandırır? İçeriklerinizden Para Kazanın



Merhaba Bu yazımızda Adsense ile nasıl para kazanılır hep beraber bakalım.

ADSENSE İLE PARA KAZANMA

merhaba, bu yazımızda Adsense ile para kazanmayı anlatacağız. Türkiye’nin en büyük ve en çok kullanılan reklam firması olarak tanınan reklam firması olan Adsense reklam firması çoğu kişi tarafından kullanılmaktadır. Adwords reklam firmasına reklam veren kişilerin reklam gösterimini Adsense sağlamaktadır. Adsenseye kayıt olan ve Adsense reklam kodlarını internet sayfalarına yerleştiren kişiler için web sitesine gelen ziyaretçilerin etkinliklerine göre para kazandırmaktadır. Web site sahibi ola kişiler Adsense reklam firmasındaki tercih sebebinin nedeni; reklamın görüntüleme ve tıklama başı kazandırmasından meydana gelmektedir. Dilerseniz Adsense reklam şirketina iyi mi kayıt olunur? Nasıl para kazanılır? Hep beraber göz atalım.

ADSENSE REKLAM FİRMASINA NASIL KAYIT OLUNUR?
Adsense reklam şirketina kayıt olmak için bir web sitesine sahip olmanız gerekmektedir. Web siteniz ile ilgili yeteri kadar içerik eklediğinizde Adsense reklam firmasına başvurabilirsiniz. Adsense reklam şirketina müracaat süreci genellikle 15 gün sürmektedir. Adsense’ye başvururken size bir kod verilip sitenizin içine atmanız istenir. Böylece Adsense ekibi sitenizi inceledikten sonra pozitif veya negatif geri dönüş yapmaktadırlar. Eskiye nazaran rahat basit site kabul etmeyen Adsense, artık web sitelerini ince eleyip sık dokumaktadır. Haliyle Adsense’ye kayıt olmak yada onaylama almak eskiye nazaran biraz daha zorlaştırılmış durumdadır. Adsense’den gelen olumlu onay bildiriminden sonra web sitenizde reklamlar gözükmeye adım atar ve gelen ziyaretçilerin davranışlarına göre para kazanmaya hazırsınız anlama gelir.



ADSENSE İLE NASIL PARA KAZANILIR?
Bilindiği üzere Adsense ile para kazanmak için trafiği olan bir web sitenizin olması gerekmektedir. Sitenizde görünen reklamların tıklanma ve görüntüleme başına sizlere para ödemektedir. Adsense reklam firmasındaki reklamların her biri farklı olup, sitenizin içeriği ile alakalı reklamlar çıkmaktadır. Örnek verecek olursak; sağlık alanında hizmet veren bir web sitede yiyecek tarifleri reklamları çıkmazken, içeriğiniz doğrusu sağlık ile ilgile reklamlar ziyaretçiler tarafından görülür. Bundan dolayı çıkan reklamın TBM (Tıklama Başına Maliyet)’i reklam verenler tarafından ne kadar belirlenmiş ise o kadar kazandıracaktır. Şunu demeliyiz ki; web sitenizin içinde ne olduğu kazancınızın düşük ya da yüksek olmasına sebep olabilir. Gelelim Adsense ile kazandığınız parayı iyi mi alacağınıza, Adsense reklam firması, her ayın 21’nde bir önceki ayın kazancını banka hesabınıza göndermektedir. Şimdiden bolca kazançlar dileriz

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: