25 Eki 2019



Evden çıkmadan yapılan işlerin arasında yer alan evde kalem işi kolay bi şekilde ve seri olarak yapılan işlerden bir tanesidir. Kalem üretici şirketleri kalem için gerekli olan parçaların üretimini tamamladıklarında montaj yapılması için fabrikalarda eleman ayırmak yerine daha düşük maliyetler ile bu işi evde yaptırmayı tercih ediyorlar. Böylelikle elemanların SSK, yol ve yemek ücretlerinden çok fazla tasarruf ediyorlar. Evden çıkma olanağı bulunmayan kişilerde evde oturarak yapılacak bu tarz İşleri tercih ediyorlar. Böylelikle de evden çalışma şeklinde farklı bir sektör oluşmuş oluyor. Evde çalışabilmek için ise fabrika ve atölyelerden alıp evlerde yapılmakta olan parça işleri seçiliyor.
Sizde evde kalem işi mi arıyorsunuz? O zaman kesinlikle doğru yerdesiniz. Kalem montaj işi de her yaştan pek kişinin kolay bir şekilde yapacağı zahmet olan işlerden bir tanesidir.
Evinin geçimini sağlamak isteyen ve eşlerine maddi açıdan da destek olmak isteyen ev hanımları, evde bulunmakta olan yaşlılar ve de hatta bazen çocuklar ile işbirliği yapıp evde firmaların getirdiği malzemeleri montaj yaparak kalemleri satışa hazır bir hale getiriyorlar. Evde yapılması tercih edilmekte olan ek işlerin başında ise kalem işi geliyor. Bu sayede hanımlar da buna benzer işler ile aile bütçelerine destek olabiliyorlar.


Evde kalem işi veren firmalar ise çalışanlarının evine her gün yapılacak olan işin gerekli malzemelerini getirip, daha önceki verilen malzemelerden biten işi de teslim alırlar. Kalem montajı yapma işi çok seri bir şekilde yapıldığından dolayı gerçekten çok iyi para kazanmak kesinlikle mümkündür. Ödeme konusunda da herhangi bir sorun yaşatmayan firmalar isterseniz yaptığınız işlerin ödemesini banka hesabınıza yaparlar ya da sizin işe başlamadan önce yaptığınız anlaşmaya göre teslimat esnasında elden öderler. Son zamanlarda çok fazla rastladığımız evden para kazanma yöntemleri arasında en çok kazandıran ve en çok tercih edilen iş kesinlikle kalem işidir. Sizde evinizde kalem montajlama işi ile uğraşmak ve ek gelir kazanmak istiyorsanız yoruma e-mail adresinizi ve iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz.
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

4 yorum:

  1. Evde yapabılcegim iş arıyorum hilalselvu94@icloud.com

    YanıtlaSil
  2. Evde yapabılcegim iş arıyorum hilalselvu94@icloud.com

    YanıtlaSil
  3. Evde yapabılcegim iş arıyorum hilalselvu94@icloud.com

    YanıtlaSil
  4. Ben de evde paketleme işi yapmak istiyorum gerçek iş veren dürüst sahtekar olmayan iş sahipleri dönüş yaparsa çok memnun olurum teşekkür ederim

    YanıtlaSil