23 Eyl 2019



Yepyeni  Ek İş İlanı Evde kibrit paketleme işi bugün sizlere Evde kibrit paketleme işine yönelik bilgi vereceğiz. Evde kibrit paketleme işi nasıl yapılır, Evde kibrit paketleme işini kimler yapabilir, Evde kibrit paketleme işi veren firmalar hepsini ve daha fazlasını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ülkemizin ekonomik şartları içerisinde  tek maaş ile ev geçindirmek, standart bir hayat sürmek neredeyse imkansız. Bir çoğumuz ek iş yapmaya mecbur kalıyoruz. Burada devreye evlere Ek İş Veren Firmalar girmekte. Bu firmalar daha çok İnternet üzerinden eleman temin etmektedir. Özellikle sitemizi takip eden, ek iş ilanlarının altına yorum yazan kişilere ulaşıp evlere ek iş veren firmalar oldukça fazladır. Peki evde Evde kibrit paketleme işi nasıl yapılır, zor mu, kolay mı.? Evde kibrit paketleme işini herkes yapabilir mi şimdi bu konulara bir göz atalım.

Evde kibrit paketleme işi nasıl yapılır.?
Evde kibrit paketleme işi için firmanın size vermiş olduğu malzemeleri göstermiş oldukları örnek paketlemenin aynısı yapıyorsunuz. Ancak burada dikkat etmenizi istediğimiz husus paketlerde yarısı ters, yarısı düz, bazısı fazla, bazısı eksik baştan savma paketleme işi yapmamanızdır. Ek İş Firmaların sizinle düzenli olarak çalışmasını istiyorsanız mutlaka sizden istenildiği gibi işi teslim etmelisiniz.

Evde Kibrit Paketleme İşini Kimler Yapabilir?

Evde kibrit paketleme işi oldukça kolaydır. 7 yaşından büyük çocuklarınız ile birlikte hem televizyonda dizinizi, yarışmanızı izleyebilir, hem ailece bir taraftan Evde kibrit paketleme işini yapabilirsiniz.

Evde kibrit paketleme işinden Aylık ne kadar kazanırım.?
evde kibrit paketleme işinden günlük 3, 4 saat düzenli çalışma ile aylık 1000 TL, ila 2000 TL arası ek gelir kazanan kullanıcılarımız bulunmaktadır.
sizin çalışma saatinizin, çalışma performansınıza göre kazancınızda değişmektedir. Evde kibrit paketleme işi veren firmalar 20 kutu kibrit paketlemeye  5 TL vermektedir.

Evde kibrit paketleme işi veren Firmalar
Evde kibrit paketleme işi, evlere ek iş veren bir çok firma tarafından verilmektedir.
sizde bu  işi yapmak istiyorsanız sitemiz üzerinden Evde kibrit paketleme işi veren ek iş firmalarının sizlere ulaşması için yorum yazabilirsiniz.


Bir sonraki yazımız olan 'Evde Gelinlik İşleme İşi' adlı makalemizde, evde gelinlik işleme ve gelinlik süsleme hakkında bilgiler yer almaktadır.
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

1 yorum:

  1. Kibrit paketleme işi istiyorum,kırıkkaledeyim,nasıl size ulaşabilirim?

    YanıtlaSil