20 Eyl 2019




Evlerde yapılan ek işler el becerisi isteyen işler kadar, satış işlerinden de oluşabilmektedir. Bundan önce genellikle kozmetik ürünlerinin satış işlemleri için firmalar evde çalışanlarla anlaşma yoluna gitmekteydi. Bunun karlı olduğunu fark eden tekstil ürünü üreticileri de ev hanımlarının satış gücünün farkına vararak evlere değişik tekstil ürünlerinin satışı işlerini de vermektedirler. Evde ayakkabı satarak para kazanma son dönemlerde ortaya çıkan ve çevresi geniş ev hanımlarının rahatça yapabileceği ek işlerden bir tanesidir. Arkadaş toplantılarında, düzenlediğiniz günlerde tanıtımını yapacağınız ayakkabılar, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olmaları açısından arkadaşlarınız tarafından tercih edilecek ve kısa süre içerisinde bu işten güzel paralar kazanabileceksiniz.

EVDE AYAKKABI SATARAK PARA KAZANMA

Evde ayakkabı satarak para kazanma kozmetik ürünleri satışından sonra hanımların yapmayı tercih ettikleri işler arasında gelmektedir. Firmalar tarafından size gönderilen numuneler ve kataloglar aracılığıyla rahatça satışını yapabileceğiniz ayakkabılar için sadece geniş bir çevreye sahip olmanız yeterlidir. Uygun fiyatlı ve şık olan bu ayakkabıları, arkadaş toplantılarınızda, düzenlediğiniz günlerde tanıtarak satışını gerçekleştirebilirsiniz. Ayakkabı başına 10 lira gibi bir rakam bırakan ayakkabı satışı işi oldukça karlı ve yüksek gelirler elde edebileceğiniz bir ek iştir. Ayakkabıların tanıtımı yapıldıktan sonra katalog üzerinden geçeceğiniz siparişlerde ayakkabıyı alan kişiler, kargo teslimatı sırasında ayakkabının ücretini kargo görevlisine ödemektedirler. Yaptığınız satışların toplam ücreti aylık olarak hesabınıza yatırılmaktadır.

EVDE AYAKKABI SATARAK PARA KAZANMA İŞİ HANGİ ŞEHİRLERE VERİLMEKTEDİR?

Evde ayakkabı satarak para kazanma işi sadece kataloglar ve gönderilen numuneler üzerinden yapıldığı için hangi şehirde, hangi ilçede oturuyorsanız oturun firmalarla anlaşma sağlayabileceğiniz bir ek iştir. Bu ek işte en önemli unsur geniş bir çevreye sahip olmanızdır. Mesaj bırakarak bu işe talip olabilirsiniz.

Bir önceki makalemizde "Evden Para Kazanma ve Ek İş Fırsatları" adlı makalemizde evde yapılabilecek işler yer almaktadır
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: