23 Eyl 2019




Değerli ziyaretçilerimiz bugün sizlere evde ataç paketleme işine yönelik bilgi vereceğiz.
Ataç paketleme işi nasıl yapılır, ataç paketleme işini kimler yapabilir, ataç paketleme işi veren firmalar hepsini ve daha fazlasını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Malumunuz yaşam şartları her geçen gün daha zorlaşmakta ve pahalılaşmakta.
Çocukları küçük olan aileler için geçim, çocuğu olmayan veya çocukları küçük olan ailelere göre biraz daha çetin olabilmekte. Evde çalışanların maaşları ile kira, faturalar, Pazar, market, gıda ve giyim harcamalarına ucu ucuna yeterken birde çocukların eğitim masrafları, kişisel istekleri eklenince gerçekten maddi açıdan hepsine yetebilmek çok zor, hatta imkansız.

Ataç Paketleme işi nasıl yapılır.?

Ataç paketleme işi için firmanın size vermiş olduğu plastik kaplara 50 ila 100 adet ataç koyup paketlemeniz söylenir. Burada dikkat etmeniz sayının sizden istenildiği kadar olması. Yani paketlerde ne az ne çok. Eğer siz hepsini standart olarak özenle yaparsanız firma sizinle sürekli çalışacaktır.

Ataç Paketleme işini kimler yapabilir.?

ev hanımları, emekliler, maaşını yetiremeyen bey efendiler, öğrenciler ataç paketleme işini 7 den 70’e herkes yapabilir. Ataç paketleme işini tek yapmak zorundasınız diye bir kural yok. Düzenli ve özveri ile çalışacak evde çocuklarınızla ailece yapabilir, komşularınız, akrabalarınız ile birlikte bir takım oluşturarak birliktede yapabilirsiniz. Evlere İş veren firmalar üretimde seri olan kişiler ile çalışmayı daha çok tercih ederler. Bu yüzden takım halinde çalışarak daha seri ve çok üretim yapabilirsiniz.

Ataç Paketleme işinden ne kadar kazanabilirim.?

Sitemiz üzerinden ek iş  veren Firmalar aylık ataç paketleme işinden her 1000 kutu için 500 TL ödeme yapmaktadırlar. Günde 100 paket ataç işi yaparsanız 10 günde 500 TL kazanabilirsiniz. bir ayda 3000 kutu ataç paketleme işi yaparsanız aylık 1.500 TL ek gelir kazanmaya başlayabilirsiniz.



Ataç Paketleme işi veren Firmalar

Ataç paketleme işini ofis, kırtasiye malzemeleri satan firmalar tarafından verilmektedir.
sizde geçim sıkıntısından ve aldığınız maaşınızı yetiştirememekten dert yanıyor ve imkanlarınızı biraz olsun genişletmek istiyorsanız ataç paketleme işi yapabilirsiniz. Ataç paketleme işi yapmak istiyorsanız sitemiz üzerinden ataç paketleme işi veren firmaların sizlere ulaşması için yorum yazabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan 'Evde Kibrit Paketleme İşi' adlı makalemizde, evde kibrit paketleyerek para kazanma hakkında bilgiler yer almaktadır
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: