1 Şub 2019

İnternetten Para Kazanma Yolları 2019







İnternetten para kazanmanın yolları yazarak Google’da aradığınızda karşınıza binbir türlü yol çıkar, ama bunların bir çoğu fasa fisodur. Sizlere genelde reklam tıklayarak, izleyerek para kazanmayı anlatırlar, lakin bir çoğu boş uğraştır. Ben size en doğru şekilde internetten nasıl para kazanılır, onu bildiğim kadarıyla anlatacağım. Size burda para kazanmanın 3 etkili yolunu yazacağım.

Para kazanmada en baba yol blogdur. Yani adam akıllı açacaksın bir blog ve ne üzerine olmasını istiyorsan ona göre yazıncaksın. Blog diyorum, film sitesi yada warez sitelerden bahsetmiyorum (Telif hakları). Eğer bloglama ile ilgili bir bilgin yoksa o kadar dert etmene gerek yok. Zaten çok basit. Bloglamada da en basit yöntem Blogger (Benim tavsiyem). Öyle kodlarla felan çok uğraşmana başlangıçta gerek yok. Kodlamaları yada HTML, CSS, JavaScript gibi şeylerle daha sonra haşir neşir olursun.
Bloglama yaparkende dikkat etmen gerekenler ;
– Başka sitelerden kopyalayıp içerik girme, özgün olmaya dikkat et.
– İçeriklerin dikkat çekici olmasına dikkat et. (Yani sadece senin okucağın şeyler yazma)
– Çok fazla sitenin hedefini dağıtma, yani belli bir kategori üzerine yürü (Spor, Magazin vb.)
Bu yukarıdakiler şimdilik yeterli, zaten daha sonra biraz pişince SEO işlerine felan girersin.

YouTube Para Kazanma
Bloglamaya göre piyasada tanınması daha kolay bir yöntem daha varsa oda video çekerek yada paylaşarak para kazanmadır. Video ile para kazanmak bloglamadan sonraki en popüler yoldur. Peki bunu nasıl başaracaksınız ? Video ile para kazanmak için öncelikle bir Youtube kanalına ihtiyacınız olacak. Youtube kanalınızda size ilginç gelen ve diğer insanlarında ilgisini çekebilecegini düşündüğünüz videoları paylaşabilir ve bundan para kazanabilirsiniz.
Youtube kanalında dikkat etmeniz gereken hususlar; Videolaranızın ilgi çekici olması , özgün olması ve telif hakkı içermemesidir. Youtube ile videolarınızın her görüntülenmesine belirli bir miktar para kazanırsınız. Totalde kazandığınız paralar size ek gelir olarak döner. Ödeme sıkıntısı olmaz, çünkü iş ortağınız Google Adsense‘dir.
Haydi sizde şimdi bir youtube kanalı oluşturup, para kazanmaya başlayın. Yada bu yöntemi sevmediyseniz, diğer yöntemlere bir göz atın.

İnternetten Para Kazanma Yolları 
Evde internetten para kazanmanın 1 ve 2. Adımını açıkladık. Bu makalede o yöntemlerden daha farklı olarak nasıl para kazanabilirsiniz? onu açıklayalım. Daha öncede dediğimiz gibi internetten online olarak para kazanmanın çeşitli yolları var. Bu anlatacağımız yöntem için belli bir bilgi, birikim ve yeteneğinizin olması gerekiyor. Evet nedir bu yöntem? Evde bilgisayar başında oturupta kod yazarak, tema tasarlayarak veya çeşitli animasyon programları ile tasarımlar yaparakta para kazanabilirsiniz.

Bunu yapabilmeniz için, örneğin php, HTML, css gibi kodlama dilleri biliyorsanız. En kısa yoldan tema tasarlayıp online olarak temanızı pazarlayıp para kazanabilirsiniz. Daha önceki anlattığımız para kazanma yöntemlerinde çok fazla kodlama dillerine yada herhangi bir tasarıma hitiyaç duyulmaz iken bu yöntemde bunlara ihtiyacınız var. Ama bu yöntemde diğerlerine göre daha karlıdır, eğer pazarınızı iyi oluşturursanız.
Tasarladığınız temaları satabilmek için internet ortamında oluşturulmuş belirli platformları yada forum sitelerini kullanabilir yada kendi web sayfanızını oluşturup oradan satış yapabilirsiniz. Yada bu bahsettiğimiz internet sitelerinden forumlarından üye olup diğer üylerin verdikleri ilanları takip edip, kod yazarakta para kazanabilirsiniz.

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: