7 Şub 2019


Sivas Ek İş
Sivas ek iş denildiğinde akla sadece ev hanımlarının çalışabileceği işler gelmektedir. Ancak durum hiç de öyle değil. Sivas’ın iş fırsatları göz önünde tutulduğunda ev hanımlarının yanı sıra öğrenciler, yarı zamanlı çalışanlar ve boş vakti olanlar içinde her türden ek iş fırsat bulunmaktadır.

Sivas Ek İş İlanları
Evde raptiye paketlemek, çocuk oyuncakları hazırlamak, mevlid şekeri paketlemek, evde sigara paketleme, zarf katlama işi yapmak, evde ahşap boyama, kuruyemiş poşetleme, yastık doldurma ve nikah şekeri hazırlama işleri insanların Sivas ek iş ilanları bünyesinde değerlendirebileceği işlerdir. Pek çok fırsatın bir arada sunulduğu bu işler sayesinde çalışılan süre boyunca performansa bağlı olarak asgari ücretin 2 katına kadar para kazanılması muhtemeldir.

Sivas Ek İş Veren Firmalar
Sivas ek iş veren firmalar sağladıkları iş imkanları için insanlardan yalnızca boş vakitlerinin olmasını ve günlük ne kadar çalışabileceğini belirtmesini ister. Bu firmalara başvuran adayların uygunluğu değerlendirildikten sonra hemen işe başlama aşamasına geçilir ve haftalık ya da aylık olarak ücretler ödenir.

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: