7 Şub 2019


Kastamonu Ek İş
Batı Karadeniz bölgemizde önemli bir yere sahip olan Kastamonu ilimizde ek iş ilanları verilmekte ve birçok insan tarafından da tercih edilmektedir. Kastamonu ek iş para kazanmak odaklı olan işler sayesinde kısa zamanda çok para kazanabileceğiniz gibi evinize de ek gelir elde edebilirsiniz.

Kastamonu Ek İş İlanları
Kastamonu ek iş ilanları her ne kadar kazandırıyor diye baktığınız zaman aylık ortalama 1000 TL gibi rakam ortaya çıkmaktadır. Bu parayı arttırmak da sizin elinizdedir.

Kastamonu Ek İş Veren Firmalar
Kastamonu ek iş veren firmalar aynı farklı illerde olduğu gibi hediye ya da küçük paketleme ek iş ilanları da vermektedir. Bu nedenle yapmış olacağınız iş ile ilgili net bir bilgi almak için işi alacağınız firmayı arayabilirsiniz. Genel olarak sizlere paketleme işi verilecektir. Bu işte paketleme işi olacağı için ücretlendirme kuruş üzerinden hesaplanacağı için pek bir kazanç sağlamayacaktır. Ancak bir diğer yandan ise verilen işler hediyelik işleri olacaktır. Hediyelik olacak işler ise çevre illere gönderilecektir. Bundan dolayı bu işte ödemeler biraz daha fazla olabilmektedir.

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

1 yorum:

  1. Merhaba ben kastamonu merkez de yaşıyorum evde yapabileceğim is istiyorum teşekkür ederim

    YanıtlaSil