7 Şub 2019


Ataşehir Ek İş
Geçim sıkıntısı çekiyor olan her kişi ya da aile en azından haftasonu da olsa ir ek yapma ihtiyacı duymaktadır. Ataşehir ek iş kapsamında pek çok kişi boş vakitlerini ek iş yaparak değerlendirmektedir. İşverenler tarafından artık neredeyse her alanda ek iş yapan kişilere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sebeple ek iş yapmak isteyen kişiler için çok fazla seçenek bulunmaktadır.

Ataşehir Ek İş ilanları
Ataşehir ek iş ilanları pek çok farklı iş modelinde yayınlanabilmektedir. Özellikle ev hanımlarına yönelik ek iş fırsatlarının bulunması boş vakti boş olan hanımlar için iyi bir fırsat olarak değerlendirilmektedir. Bu ilanlar ile bulunan işler neticesinde aylık 500 ile 3 bin Türk Lirası arasında bir gelir sağlanması söz konusu olabilmektedir.


Ataşehir Ek İş Veren Firmalar
Ataşehir ek iş veren firmalar bu çevrede genellikle düğün ve nişan şekerleri işi ve kemer tokası hazırlama işleri vermektedir. Bu işler için bol vakti olan ve evden çalışabilecek kişilere ihtiyaç duyulur. İyi bir çalışma neticesinde bu işler ile yüksek kazançlar sağlanması çok kolaydır.

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: