10 Şub 2019


BUZDOLABI POŞETİ KUTULAMA İŞİ
Evde boş zamanı çok olan ve bu vakitlerini verimli olarak değerlendirmek isteyen hem vakit geçirip hem de para kazanma yöntemlerinden birisi olan ev ek iş yapımı olarak buzdolabı poşeti kutulama işi hem bayanlar ve hem de erkekler tarafından kolaylıkla yapılabilmektedir. Eğer siz de bu işi yapmak istiyorsanız ek iş siparişi veren herhangi bir firma ile irtibata geçerek siparişlerinizi alabilirsiniz. İnternet üzerinde günümüzde birçok sipariş firması faaliyet göstermekte ve evlere sipariş dağıtmaktadır.


BUZDOLABI POŞETİ KUTULAMA İŞİ NASIL YAPILIR?
Buzdolabı poşeti kutulama işi ile ilgili sipariş aldığınız zaman sizlere buzdolabı poşetleri hazır halde gönderilir ve poşetlerin yanında katalog gönderilerek bu iş hakkında size yardımcı bilgiler sunulur. Sizin yapacağınız iş buzdolabı poşetlerini kutuya düzgün ve simetrik bir biçimde dizerek katlayarak koymaktır. Firmadan firmaya ücret durumu farklılık gösterebilir. Bazı firmalar koli başına ücretlendirme yaparken bazıları ise parça başına ücretlendirme yapmaktadır. Yapılacak olan iş ilk başlarda biraz zor gelebilmektedir. Ancak aynı iş zamanla devamlı bir süreçte yapılmaya başlandıktan sonra el becerisini geliştirmekte ve sizi daha da pratikleştirmektedir. Belli bir süre sonra buzdolabı paketleme işi konusunda aşinalığınızın derecesi artacağı için size daha kolay ve eğlenceli gelecektir.


BUZDOLABI POŞETİ KUTULAMA İŞİ AYDA NE KADAR KAZANDIRIR?
Gün içerisinde fazla zaman almayan pratik bir iş olan bu işten günde aşağı yukarı 4-5 saat süreyle çalışarak bir ayda 1000 TL değerinde ek gelir elde etme fırsatına sahip olabilmektesiniz. Buzdolabı poşeti kutuluma işi yapılır iken bazı hususlara dikkat etmek gerekmektedir. Birinci husus olarak firmanın size göndermiş olduğu kataloğa uygun biçimde poşetleme işlemini gerçekleştirmeli ve özen göstermelisiniz. Firma ile yapılan zaman anlaşması ise diğer önemli bir husus olmaktadır. Siparişin söz verildiği zamanda teslim edilmesi ticari bir ahlak kuralıdır. Verilen söz hususunda zamanında teslim edilmesi gereken siparişler geciktirilirse firmanın gözünde ticari puanınız hem maddi ve hem de manevi olarak düşebilir. Bu da sizin işçilik kimliğinize eksi bir puan olarak yansır.






ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

1 yorum:

  1. Merhaba,istanbul bağcılar'da yaşıyorum. Bu gibi evde paketleme işi yapabiliriz.(2 kişiyiz) geri dönüş yaparsanız sevinirim.

    YanıtlaSil