5 Şub 2019




Başkentimiz Ankara’da evlere ek iş veren firmaların sayısı hiçte az değil. Ankara ek iş ilanları genellikle şehir için ve ilçeleri için yayınlanmaktadır. Her ne kadar memur şehri olarak bilinen Ankara’da binlerce firma faaliyetlerine devam etmektedir. Bu firmalar  diğer büyük şehirlerde olduğu gibi evinden çalışmak isteyen insanlara ek iş imkanları sunmaktadır. Ek iş veren firmalar ilanlarını direkt olarak yayınlamıyor bunun yerine ek iş arayan insanlara internet üzerinden ulaşmayı tercih ediyorlar.

Ankara ek iş ilanları veren firmalar genelde kolay ve basit işleri evinden çalışmak isteyenlere yaptırıyor. Tek yapmanız gereken ek iş veren firmaların size ulaşabilmesi için ilanların altına yorum bırakmak. Ek iş verecek olan firmalar sizlere bırakacağınız yorumlar sayesinde ulaşmaktadır dolayısı ile açıklayıcı bir yazı yazmanız son derece önemlidir. Unutmayınız evinizden çalışmaya başlayarak çok iyi gelir elde edebilirsiniz hemde çalışma saati olmadan günde sadece size uygun olan saatlerde çalışarak para kazanabiliyorsunuz.
Ankara’da Hangi Ek İşler Evlere Veriliyor
Evde İplik Temizleme, 
♦ Evde Kutu Katlama İşi, 
♦ Evde Etiket Takma İşi, 
♦ Evde Paketleme İşi, 
♦ Evde Davetiye Katlama İşi

Ankara ek iş ilanları yukarıda sıraladığımız işlerden oluşmaktadır. Paraya ihtiyacı olan çalışarak evinde ek gelir kazanmak isteyenler firmalar ile iletişime geçerek evlerinden çalışmaya başlayabilirler. Alacağınız her hangi bir işten kazanacağınız parayı kendiniz belirliyorsunuz ne kadar çok çalışırsanız o kadar fazla para kazanabilirsiniz.

Ek İş Veren Firmalarla İletişim

Alttaki yorum bölümünü kullanarak eve iş veren firmalar ile iletişime geçebilirsiniz. Firmalara mesaj bırakmak isteyen okurlarımız kesinlikle kendilerine ait kişisel bilgilerini paylaşmasınlar. Kişisel bilgileriniz özel kalması sizin için çok önemlidir. Site olarak sizleri sadece evde işi veren firmalar ile buluşturmayı hedefliyoruz. Eğer sizde isterseniz, alt kısma hangi işi yapmak istediğinizi yazıp ve bu işleri bulma da etkili bir rol oynayabilirsiniz. Üstelik vereceğiniz e-mail adreslerinin de güncel olması ve kontrol ediliyor olması son derece önemlidir.
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

4 yorum:

  1. kirikkaleden yapamazmiyim evde ek işi yardımcı olabilirmsiiniz gercekten cok ihtiyacim var hertürlü paketleme isi yapabilirim lutfen geri donebilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail adresinizi buraya bırakarak firmaların sizlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz

      Sil
  2. Senanur Kaplan Ankara paketleme katlama ne iş olursa yaparım ihtiyacım var lufen dönüş yapin

    YanıtlaSil