5 Şub 2019



Akşam vaktiniz kalıyor ve ek iş arıyorsanız bu işler tam size göre! Evde ek iş yaparak para kazanmak, ek gelir elde etmek isteyenler için hazırladığımız bu makalemiz ufkunuzu açacak türden.
Ağırlaşan ekonomik şartlar, çalışanları gündüz yaptıklarından farklı işler aramaya itmektedir. Akşamları yapabilecekleri işlerde çalışarak aylık bütçelerine katkı sağlamaya çalışanlar için en büyük sıkıntı, ili işi bir arada götürmeye çalışmaktır. Bu nedenle gündüz yaptığı işten farklı olarak, akşamları ek iş ne yapabilirim diye düşünürken, yapacakları ek işin gündüz çalışacakları asıl işlerini engellememesini istemektedirler.

Katalog Satışları
Gündüz çok yoğun ve vasıflı bir işte çalışıp, akşamları yapılabilecek işlerden bir katalogdan satıştır. Özellikle kozmetik alanında bu konuda çok fazla imkân doğabilir. Hatta bu konuda kariyer hikâyeleri az değildir. Çok yüksek miktarlarda kazanç elde edilmesi mümkün olsa da, ek iş olarak bakıldığında size azımsanmayacak bir gelir getirebilir. Yapmanız gereken mevcut kataloglardan satış yapmanızdır. Ev ziyaretleri ya da başka ortamlardaki buluşma organizasyonları ile kısa süre de bir portföy sahibi olabilirsiniz. Satış konusunda ise ilk anlarda zorlansanız da, zamanla bu zorlukları aşabilirsiniz. Birçok firmanın bu şekilde doğrudan katalog ile satış imkânı vardır. Zamandan, reklamdan ve personel maliyetinden tasarruf ile satışlarını yaygınlaştırmayı ve arttırmayı isteyen firmalar için akşamları ek iş ne yapabilirim diye düşünen kişiler, en uygun çözüm olmaktadır. Kar marjı veya prim ile satışlarınızın karşılığında ek gelir elde edersiniz.

Bilgisayar Başında Yapılabilen Akşam İşleri
İnternet ve bilgisayar çağında en çok ihtiyaç duyulan kişiler, internet site tasarımcıları ve grafikerlerdir. Gündüz yaptıkları sabit işlere ek olarak tasarlayacakları internet siteleri ve grafikler ile küçümsenemeyecek bir ek gelir sağlayabilirler. Serbest web tasarımcıları ve grafikerler için hem yapacakları ek işi daha rahat bir ortamda yapmak, hem de ek gelir sağlamak mümkün olmaktadır. Yine serbest makale yazarlığı yapan kişiler için de, akşamları çalışmak ve asıl işlerine ek gelir sağlamak mümkündür. İnternet editörleri ve diğer bu konular ile ilgili kişiler, akşamları ayıracakları birkaç saatlik zaman ile ay sonunda küçümsenemeyecek bir ilave gelire kavuşabilirler.

Diğer İşler
Akşamları ek iş yapmak isteyip de fazla vasfınız olmadığını düşünüyorsanız, bilindik işlerde de akşamları çalışma imkânı mevcut. Akşamları dışarıda çalışmak ayrı bir dikkat ve enerji ister. Gecenin farklı ortamı ve güvenlik sorunları olabilir. Ancak yine de yapılabilecek işler vardır. Garsonluk, özellikle üniversite öğrencileri arasında yaygın olsa da, pek çok kişi için yapılabilecek bir iştir. Yine akşam taksi şoförlüğü, bilinen ve güvenli bir taksi durağında belli bir saate kadar yapıldığı sürece, tercih edilen ek bir iştir. Evinizde bile yapabileceğiniz pek çok iş vardır. Kutu veya poşet katlama, etiket yapma vb işler ek gelir getirir. Ek gelir istiyor ve akşamları ek iş ne yapabilirim diye düşünüyorsanız burada belirttiklerimiz ve pek çok alternatif mevcut. Yapabileceğiniz ve kendi işiniz aksatmayacak güvenli bir iş seçmeniz yeterli!



Eğer sizde isterseniz, alt kısma hangi işi yapmak istediğinizi yazıp ve bu işleri bulma da etkili bir rol oynayabilirsiniz. Üstelik vereceğiniz e-mail adreslerinin de güncel olması ve kontrol ediliyor olması son derece önemlidir.
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

1 yorum:

  1. MERHABA
    İSTANBUL / ZEYTİNBURNU
    ACİL DÖNÜŞ YAPARSANIZ SEVİNİRİM
    ugur__atis@hotmail.com

    YanıtlaSil