17 Eyl 2017

Yazlık İş Fikri: Parasailing Yapmak


Parasailing popüler ve yüksek gelirli iş fikirleri arasında. Özellikle tatil köylerinde ve geniş koylarda alternatif bir eğlence olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor. Öncelikle parasailing nedir bundan bahsedelim. Parasailing, sürat teknesi ile bir paraşütün deniz üzerinde havalandırılmasıdır. Bu paraşüt tek kişi ya da iki kişiyi havalandırabilir. Toplam ağırlık kesinlikle 160 kiloyu geçmemelidir. Ülkemizdeki uygulamalarında bazı kazalar gerçekleşmiş olsa da kontollü yapılıp gerekli önlemler alındığı takdirde kazaların önüne geçilebilir.



Parasailing İş Fikri
Paraşütle havalananlar genelde oldukça keyifli dakikalar geçiriler ancak heyecan ve adrenalin dolu anlar yaşamak gibi parasailing den çok fazla beklentileri varsa memnun kalmayabilirler çünkü çok yüksek adrenalin salgılamanızı sağlayabilecek bir aktivite sayılmaz. 100 metro yukarıdan inanılmaz manzarayı seyretmek, atmosferdeki sessizliğin ve sakinliğin tadını çıkarmak isteyenler için ise ideal bir aktivitedir.
Parasailing Ne Kadar Kazandırıyor?
Parasailing, hali hazırda su sporları işi ile ilgilenenler ve sürat teknesi olanlar için oldukça elverişli bir iş fikri. Bu imkanları olmayan girişimcilere sezonluk bir iş için bu kadar yatırım yapmak mantıklı görünmeyebilir ancak 3 aylık bir sezonda doğru yerde yapıldığı ve birkaç farklı su eğlencesiyle çeşitlendirildiği takdirde sadece parasailing günlük 4000 lira ile 10000 lira arsında gelir bırakabiliyor. Parasailing işletmecileri her tur için genelde 150 ile 250 lira arasında ücret talep ediyorlar ve bir tur 15 dakikadan fazla sürmüyor. Bu yüksek fiyatlara rağmen parasailing büyük ilgi görüyor Şimdiden bol kazançlar dileriz
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: