17 Eyl 2017

Makale Yazarak Para Kazanma: Makale Yazarlığı Yaparak Para Kazanın


Merhaba, bu yazımızda makale yazarak para kazanma hakkında detaylı bilgileri sizlere aktaracağız.
Yazı yazmak bir alışkanlık veya kimileri için
de bu bir hobidir. Yazı yazmak fazla zor bir iş olmamakla beraber zevkli bir iştir. Birçoğumuz hayatımızın belli safhalarında şiir, makale veya kitap yazmayı düşünmüşüzdür. Hatta bazılarımız bunu daha ileri safhalara da taşımıştır.
Makale yazarak, para kazanmak ister misiniz?
Bilgisayar başında geçirdiğiniz süreyi iyi bir şekilde değerlendirmek aynı zamanda para kazanmak mümkün. Evde, okulda, yolda, tatilde makale yazarak ek gelir kaynağı elde edebilirsiniz. Din, tarih, yemek tarifleri ve kültür ile ilgili konularda bilgi sahibi iseniz siz de makale yazmaya ve parasını kazanmaya başlayabilirsiniz.
Evden yazarak kazanabilirsin
Ortalama 300 kelimelik makaleler şeklinde yazılan makalelerde, makale yazma sınırı size ait. Ne kadar çok makale yazarsanız o kadar çok kazanırsınız. Dilerseniz günde 1 tane dilerseniz 5 tane makale yazarak kazancınızı arttırabilirsiniz. Makale yazarında aranan en önemli özellik yazıların özgün ve kaliteli olması. Klavyenize ve bilginize güveniyorsanız siz de makale yazabilirsiniz. Günde kendinizi kasmadan çok rahat bir şekilde en az 1 makale yazabilirsiniz. Tabi yazmayı alışkanlık haline getirince bu 3,5, 10’a kadar da çıkabilir daha fazla da olabilir.
Makale yazarlığı için başvuran kişilerin; dil ve imla kurallarını iyi şekilde kullanıyor olması gerekir. İçi boş cümleler ile makaleleri dolduranların makaleleri ilgi görmemektedir. Kopyala-yapıştır yazılar kesinlikle kabul edilmez. Makalelerin daha önce hiç bir yerde yayınlanmamış olması ve tamamen özgün cümleler ile yazılmış olması gerekmektedir.
Kimler Makale Yazarlığı yapabilir?
Yazı yazmayı seven ve kendisine güvenen herkes yapabilir. Yaş sınırı yoktur, öğrencilerin, emeklilerin, çalışanların, ev hanımlarının, herkesin yapabileceği bir iştir.
Makale yazacak arkadaşların kesin olarak e-mail adreslerinin olması gerekir.
Makale yazı parak kazanmak için; Web sitesi sahibi olmanız, Ürün satmanız, Reklam yapmanız, Üye yapmanız gerekmez
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: