17 Eyl 2017

Kahve Falı Bakarak Para Kazanma: Kahve Bakarak Para Kazanmak



İnternet üzerinden yapılan aktivitelerin önemini ve işleyiş biçimlerini hepimiz bilmekteyiz.Peki size kahve falı bakarak ek gelir elde edebileceğinizi söylesek. Bu yazımızda Kahve Falı Bakarak Para Kazanma adlı konumuzun detaylarını aktaracağız.
 Kahve falı ve el falı özellikle gençler arasında oldukça popüler. Bazı falcılar gerçekten bu işi çok iyi yapıyorlar ve çalıştıkları mekanların her zaman dolu kalmasını sağlıyorlar. Bizim projemizde ise amacımız falcılarla fal baktırmak isteyenleri bir araya getiren bir internet sitesi oluşturmak. Bu internet sitesinde fal baktırmak isteyenler diledikleri falcıyı seçip randevu tarihi alarak ya da o anda sistemde uygun ve çevirimiçi görünen falcılardan birine fal baktırabilecekler. Kullanıcıların web kamersı olması gerekli çünkü kahve fincanlarını web kamerası ile gösterecekler. El falı baktırmak isteyenler ise avuçlarının scanner ile taranmış halini, bu yok ise fotoğrafını site üzerinden falcıya göndererek fal baktırabilecekler. Bu sistem sayesinde kullanıcılar evlerinin rahatlığında dilediği saatte fal baktırabilecekler. Fal bakımı bittiğinde kullanıcıların falcıyı oylaması istenecek ve bu sayede iyi falcılar daha da popüler hale gelecekler. Falcıların fal bakım ücretleri aldıkları bu puanlara göre düzenlenecek


Kahve Falı Artık Kazandıracak!
Ödemeler fal baktırmadan önce sisteme yapılacak. Eğer falcı kullanıcının falına bakmamış ya da bir problem ortaya çıkmış ise bu durumu kullanıcı anında kolaylıkla sisteme bildirecek ve sistem ödemeyi geri iade edebilecek. Falcının mikrofon kullanmasından ziyade kontak bilgilerini kullanıcıya ulaştırmaması, usule uygun olmayan davranış gibi durumların tespiti ve kayıt altına alınabilmesi açısından yazıyla fal bakması sistem için daha uygun.
Bu sistem kafelerde çalışan ancak geceleri de fal bakarak ek gelir elde etmek isteyen falcılar ve kendi evinde misafirlerine fal bakan keşfedilmemiş falcılar için iyi bir ek gelir modeli oluşturabilir. Sisteme tarot falı, yıldız falı gibi farklı hizmetler eklenebilir. Falcılar profillerinde fal ve astroloji ile ilgili yazılar yayınlayarak size ve kendilerine müşteri çekebilirler.
Bu internet projesinin bir benzerı henüz ortaya çıkamamış olduğu için siteniz büyük ilgi görecektir. Eğer yeterli çaba sarfederseniz projenizin konseptinin bazı gazete ve internet sitelerinde yayınlanabilecek haber değeri olduğunu unutmamalısınız. Sitenizin tanıtımı için ise ilk aylarda facebook reklamları kullanılabilirsiniz. Bu reklamların gösterileceği kullanıcıların yaş aralığı 18 – 26 cinsiyeti ise bayan olarak belirlenmelidir çünkü en çok fal baktıranlar bu yaş aralığındaki bayanlardır. Şimdiden bol kazançlar dileriz.
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: