18 Eyl 2017

Döner Burger İşi Yapmak: Kendi Burger İşletmenizi Kurun




Döner Burger İşi Yapmak
Merhaba, bu yazımızda Döner Burger İşi Yapmak adlı konumuzun detaylarını sizlere aktaracağız. Girişimciler için denenebilir bir işi fikri olan ve kazanç sağlayan Döner Burger İşi kurarak sizlerde girişimciliğe ilk adımı atabilirsiniz.

Türkiye’de çalışan veya çalışmayan cebinde bir miktar parası olan girişimciler bulunmaktadır.  Herkes kendi isinin patronu olmak istemektedir. Ekonomist Dergisi yeni is kurmak isteyen girişimciler için 100 bin TL altındaki bir sermaye ile yapabilecekleri islerden bahsetmiştir. Bu işlerden bir tanesi de Döner Burger işi Yapmak:
Son yılların en popüler girişimcilik alanlarından biri. Bir zamanlar her köşe başında gördüğümüz markasız döner büfeleri artık hızla kurumsallaşarak büyük restoranlara ve birer markaya dönüşmeye başladı.


Bu da Fast Food alanında yerli lezzet markaları yarattı. Bu fırsatı görenler döner sektörüne yatırım yapıyor. Fast Food sektörünün genellikle franchising vererek büyüdüğü düşünülünce, bir marka kendi ekosisteminde onlarca yeni girişimci çıkarıyor.
Yaklaşık 100 bin TL’lik yatırımla kurulabilecek döner büfeleri ya da restoranlar için hedeflenen ciro ise 100 ile 150 bin TL arasında değişiyor. Şimdiden bol kazançlar dileriz.


ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: