24 Eyl 2017

Adcash Reklam Firması İle Para Kazanın

adcash reklam firması para kazanma
Adcash reklam firmasından para kazanma


Adcash en büyük reklamcılık firmalardan biridir. Merkezi Estonya’da bulunur. Şirket Fransalı Thomas Padovani tarafından Estonya’da kendi evinin mutfağında kurulmuştur. Thomas sistemi kurmak için Fransa’dan Estonya’ya gelmiştir. Her yıl ortalama 10 milyon Euro ciro artışı gözlenir. Birçok ödüle de sahip olan bu firma 249 ülkede faaliyet sergilemektedir. İkili reklamcılık sistemini benimsemesi sayesinde hem yayıncı hem de reklam verenleri bir araya getirmeyi başarmıştır.
adcash reklam firması
Sektörel bazlı iyi ziyaretçi kaynağı sayesinde reklamları en güzel ve doğru şekilde göstermeyi hedeflemiştir. Özellikleri ise 3 Fransız tarafından kurulmuştur. Farklı uyruklardan toplam 200 personel sayesinde sürekli güçlenen bir altyapıya sahiptir. 15 farklı dil desteği ile herkes aradığını bulur. Günlük 200 milyon ziyaretçiye sahiptir. 750 binden fazla uygulamada mobil reklamcılık hizmeti vermektedir. Ayrıca 2015’te en başarılı şirket en rekabetçi işletme ve en yenilikçi ödüllerinin yanında 2016’da en rekabetçi işletme ödülüne layık görülmüştür. Adcash’e başvurmak tamamen ücretsizdir.


Tıpkı Google adsense gibi kimi yayıncıları reddetme hakkı gizli tutulmaktadır. Ancak aşağıdaki faktörlere dikkat eder ve politikaları ihlal etmezseniz alınmamak için bir sebebiniz bulunmayacaktır. Temel reklam yerleşiminden sıkıldıysanız ve sitenizin, mobil uygulamanızın her bölümünden gelir elde etmek istiyorsanız Adcash sizler için tam 26 farklı kombinasyonda reklam formatı sunmaktadır. Bunlardan istediğinizi istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Adcash asla tıklanma başı ücret ödemesi yapmamaktadır. Buradaki sistem gösterimi için ortalama 75 kuruş ila 4.5 TL arası bir meblağ ödemektedir.




ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: