17 Ağu 2017

Napolyon Para Kazandırır- Çevrimiçi Zamanınızı Paraya Dönüştürün


Merhaba, bu yazımızda "Napolyon" sitesinden nasıl para kazanılır? hakkında detaylı bilgileri sizlere aktaracağız.

NAPOLYON İLE PARA KAZANMA

Merhaba, bu yazımızda Napolyon ile para kazanmayı anlatacağız, İnternet üzerindeki anket doldurma sektörlerinden önemli bir yer ifade Napolyon anket doldurma sitesi ile para kazanabilirsiniz. Eğlenceli bir ortama haiz olan Napolyon sitesi birbirinden güzel etkinlikleri ile hem kazandırıyor hem de eğlendiriyor. Napolyon ile çeşitli anketlere katılarak Nap puanların kazanabilirsiniz. İsterseniz Napolyon ile nasıl para kazanılır? Derhal anlatmaya başlayalım

NAPOLYON İLE NASIL PARA KAZANILIR? 
Napolyon sitesi eskiden yalnız anketlerin doldurulması sonucu para verirken, Şimdiki zamanda bir oldukça aktivitesi ile kullanıcılarına kazanma fırsatı sunmaktadır. Napolyon’a ilk giriş yapıldığı süre sizlerden kişisel bilgilerinizi doldurmanızı isterken, bu bilgileri doldurduğunuzda bile sizlere Nap puan kazandırmaktadır. Nap puan sistemini anlatacak olursak; Nap puan sisteminde 100 bin Nap puan 100 liraya tekabül etmektedir. Napolyon ile düzenli olarak anket doldurmak ve informasyon yarışmalarına katılmanız durumunda 100 bin Nap puan kazanabilirsiniz. Ayrıca interaktif bilgi yarışmalarına katılarak ilk seviyelere girebilir ve daha fazla Nap puan kazanabilirsiniz. 
Napolyon ile çeşitli e-ticaret siteleri ile yaptığınız alışverişlerde bil Nap puan kazanmanız mümkündür. Napolyon ile anlaşmalı alışveriş siteleri şunlardır;

Gomlekchim
Bebekanneleri
Elsesilver
Bebizo
Justbow
Halıstore
Bunlardan istiyorum
özgürlük
Homend
Luzz Aksesuar
Kaave Falı
Leauge of legends
Bu ticaret sitelerinde alışverişlerinizde sizlere Nap puanlar kazandıracaktır.




NAPOLYON İLE NE KADAR PARA KAZANILIR?
Napolyon anket sitesinde Nap puanlarınız 100 bin Nap puana vardığında sizlere ödeme yapar, Napolyon ile her ay düzenli olarak hatrı sayılır ödemeler almanız mümkündür. Napolyon üzerinde olan aktifliğiniz ve yarışmaya katılımlarınız Nap puan kazanmanız açısından önemli bir etkendir.

NAPOLYON İLE NASIL DAHA ÇOK KAZANIRIM?
Napolyon ile daha çok kazanmak için site içinde sizlere sunulan anketleri hızlıca doldurmanız gerekmektedir. Kişiden kişiye bakılırsa değişen anketler, site üzerinde aktifliğiniz hareketleriniz yeni anketlerin size ulaşmasına sebep olabilir. Ek olarak davet kodunuzu sosyal ortamlarda paylaşarak referans kazanabilirsiniz. Napolyon, çağrı kodunuz ile her üye icra ettiğiniz kişiler için de Nap puan kazanmaktadır. Sizlerde Facebook ve Twitter üzerinden üye getirerek Nap puan kazanabilirsiniz. Şimdiden bol kazançlar dileriz.

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: