15 Ağu 2017

İnstagram'dan Para Kazanma- Fikirlerinizi Kazanca Dönüştürün


İNSTAGRAMDAN PARA KAZANMAK
İnternet üzerinden para kazanma yolların kapsamında İnstagram ile para kazanabilirsiniz. Fotoğraf paylaşım sitesi olarak bilinen ve milyonlarca kullanıcısı bulunan İnstagram ile sizler de para kazanabilirsiniz. Hiç düşündünüz mü? İnstagram üzerinde ayakkabı, elbise, saat ve birçok ürünün görsellerinin neden paylaşıldığını? İşte tam bu noktada aklımıza para kazanma ve bu kişilerin para kazanacak olması gelebilir. Şunu da belirmek gerekir ki, günümüze ayak uyduran çoğu firma sosyal medyayı yakından takip etmektedirler. Bu bağlamda İnstagram’ın da gelirleri açısından büyük önem taşıdığını söylemek mümkün. Gelin hep beraber İnstagram’da ki faaliyetleri ve para kazanma yöntemlerini beraber inceleyelim.

İNSTAGRAM NEDİR? NASIL PARA KAZANILIR?
dünya üzerinde insanların fotoğraf paylaştığı ve eğlence amaçlı kurulan sosyal içerik platformu olan İnstagram, artık büyük düşünen insanlar için para kazanma ortamına dönüşüyor. İnstagram üzerinde öncelik vereceğiniz husus takipçi arttırmak olacaktır. Şayet daha fazla topluluğa hitab etmek için takipçi arttırma işleminin üstünde özenle çalışmanız gerekir. Takipçi arttırmak için karşılıklı takip etme yöntemini kullanabilirsiniz. Takipçi arttırmanın en etkili yolu da, paylaştığınız gönderilere Türkçe ve İngilizce etiket eklemek olacaktır. Bu sayede etiketlediğiniz gönderileri daha çok insan görecek ve profiliniz etkileşim içinde olacaktır. Şimdi gelelim para kazanma yöntemlerine;


·         Kendi ürünlerinizi insanlara ulaştırabilirsiniz; Bir mağazanız olduğunu düşünecek olursak, İnstagram üzerinden görsel paylaşımlarını yaparak satışlarınızı hızlandırabilirsiniz. Böylelikle kazançlarınız İnstagram sayesinde daha çok olacak ve geliriniz yüksek olacaktır.


·         Firmaların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz; Bu kısımda büyük firmalar takipçisi yüksek olan kişilere ulaşarak reklam yapması için teklif verir. Anlaşma yapıldığı zaman firma sizlere reklamının yapacağınız ürünün bilgilerini gönderir. Bu süreçte sizler profilinizde anlaştığınız firmanın reklamını yaparak insanlara sunmuş olacak, bir nevi hizmet etmiş olacaksınız. Bu hizmet bedelini de firma belirli günlerde hesabınıza aktarmaktadır.

·         Web sitelerinin reklamını yapabilirsiniz; Web site sahiplerine ulaşarak gönderi ve tanıtıcı resimler ile reklamlarını yaparak para kazanabilirsiniz. Web site sahipleri ile anlaşacağınız reklam türü farklı olabilir. Günlük, haftalık ve aylık olarak çalışabilirsiniz. Elbette ki bu değerler üzerinde gelir miktarınız yükselecektir.

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

0 yorum: