16 Haz 2017


Evlere Ek İş Balıkesir
Balıkesir’de evde ek iş yapmak için birçok firma bulunmaktadır. Balıkesir’de evlere ek işi veren firmalar ile anlaşma sağlayarak evinizde kendi işiniz gibi ek iş yaparak her ay düzenli olarak para kazanabilirsiniz.
Balıkesir’de Ek İş İmkanı
Balıkesir’de ek iş imkanına sahip olan kişiler için ek gelir kazanmaktadırlar. Evlerde ek işi veren firmaların verdiği işleri yaparak evinizde çalışıp her ay ek gelir kazanmaktadır. Balıkesir’de evde ek iş yapmak isteyen bayanlar, Balıkesir’de evde ek iş veren firmalar ile irtibata geçerek iş sahibi olmaktadırlar.

Balıkesir Ek İş Veren Firmalar
Balıkesir’de ek iş veren firmalar genellikle paketleme, süsleme ve kutulama işlerinden oluşmaktadır. Evde ek iş yapmak isteyen kişiler için evlere ek iş veren firmalar maddi açıdan yardımcı olmaktadır. Evde ek iş yapan kişiler paketleme ve süsleme işlerinin bitiminde ilgili firma tarafından teslimatları tamamlayıp anlaşmış olduğu ödemelerini almaktadırlar.

Balıkesir’de Ek İş Yapmak
Balıkesir’de evlere ek iş veren firmalara ulaşmak ve ek işi yaparak ek kazanç elde etmek için, İsim Soyisim ve mail adresinizi yorum kısmında belirtiniz. Sizlere mail adreslerinden iş ile ilgili tüm detayları aktaracağız.

ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

3 yorum:

  1. Balıkesirde oturuyorum evde ek iş yapmak istiyorum bana ulaşın lütfen.
    Semra Kutlu

    YanıtlaSil
  2. Melike Demir melikedemir1095@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Balıkesir Altıeylül ilçesinde oturuyorum .Evde ek iş yapmak istiyorum. El becerim kuvvetlidir. Buse nehir

    YanıtlaSil