11 Haz 2017


Evde Mandal Montajlama

Evde boş zamanı olan kişiler için birebir olan evde mandal montajlama işi ile evinizde çalışarak para kazanabilirsiniz. evde ek iş imkanları arasında bulunan mandal montajlama işi ile hem ek gelir elde edin, hem de evinizdeki bütçeye katkıda bulunun. Dilerseniz hemen mandal montajlama işinin inceliklerine ve nasıl yapıldığına hep beraber bakalım.
Merhaba, bu yazımızda evde mandal montaj işini anlatacağız. Eskiye göre pek rağbet görmese de yine de ülkemizin birçok kesiminde kullanılan mandal, şimdi de ev hanımlarına para kazandırmak için ek iş olarak yapılabilecek işler arasında yer alıyor. Mandal montaj işi ile evlerindeki boş zamanlarını para kazanarak kara dönüştüren ev hanımları artık boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirecek ve aylık olarak maaş şeklinde para alacak. Mandal montaj işini sadece bayanlar değil, çalıştığı işte yeterince para alamayan ve maddi açıdan zorluklar yaşayan kişiler de rahatlıkla yaparak ek gelir elde edebilir.

 Ülkemizde yaygın olan ve halen bir gelenek halinde sürdürülerek kullanılan mandal, artık fabrikalar tarafından daha canlı, süslü ve renkli çeşitleri ile birçok insanın tercihlerini çoğaltıyor. Söz konusu olan firmalar mandal işini evlere taşıyarak evde boş vakti olan bireyler için kazanç kapısı haline gelmiştir. Özellikle ev hanımları artık işini evlerinde yapacak ve ev ortamında çalışarak rahatça gelir elde edebilecektir. Dilerseniz evde mandal montaj işi nasıl yapılır? ne kadar para kazanılır? birlikte göz atalım.
Evde Mandal Montajlama İşi Nasıl Yapılır?
Mandal işi veren firmalar evlere bu ii dağıtarak maliyetlerini en aza indirip, aynı zamanda evlere ek iş dağıtarak birçok insana maddi açıdan fırsat sunmaktadır. Mandal montaj işi veren firma ile anlaşma aşamalarından itibaren, mandal montajı için lazım olan tüm gerekli malzemeler evlerinize kadar getirilmektedir. Evlerinize gelen mandal malzemeleri ile mandalları birleştirmenizi talep ederler. Genellikle evde mandal montajı veren firmalar uzun süre çalışmaktadırlar. Dolayısıyla zamanla mandal montajlama dışında süsleme işini de yaparak kazancınıza kazanç katabilirsiniz. Mandal montaj işin yapımı basit görünmesine rağmen biraz yorabilir. Fakat zamanla zihniniz ve el alışkanlığınız daha yatkın olup hızlıca yaparak daha az zamanda bitirebilirsiniz.
Evde Mandal Montajlama İşi Ne Kadar Kazandırır?
Gelelim evde mandal montaj işinde ne kadar kazanacağımıza; Evde mandal montajı işi veren firmalar teslimatları 2 haftada bitirmenizi ister. İşlemler sonucunda aylık olarak 2 defa teslimat gerçekleştirip 1500 liraya kadar gelire kavuşacaksınız. Ödemenizi ister banka hesabınıza gönderilir, isterseniz de elden nakit alabilirsiniz. Bol kazançlar dileriz.
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI

3 yorum:

  1. necdet top aydın didimde oturuyorum mandal ya da kalem işi alabilirim. acil gelire ihtiyacım var
    telefon:5444667505

    YanıtlaSil
  2. Sanliurfa da oturuyorum acil lazım

    YanıtlaSil
  3. MERHABA
    EVDE AİLEMLE YAPACAĞIM. ÇOK ACİL İHTİYACIM VAR.
    HEMEN DÖNÜŞ YAPARSANIZ SEVİNİRİM.
    ugur__atis@hotmail.com
    ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
    TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil